HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 12:34

Ordu Valiliği’nden Seçim Açıklaması!

31 Mart 2024, Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonucunun kesinlik kazanmasıyla bir açıklama yayınlayan Ordu Valiliği “Demokrasi şöleni gerçekleşti” başlığı kullandı.
Ordu Valiliği’nden Seçim Açıklaması!

Mahalli İdareler Seçimlerinin sonunda itiraz süresinin de tamamlanarak seçilen başkanların göreve başlamasının ardından bir açıklama yayınlayan Ordu Valiliği, “İşte Belediye Başkanlarımız”  diyerek tüm Başkanların fotoğrafını paylaştı.

 

Ordu Valiliğinin mesajı şöyle:

 

“Demokrasi Şöleni Gerçekleşti

 

31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşen Mahalli İdareler Genel Seçimleri, ilimizde demokratik bir olgunluk içerisinde tamamlanmıştır.

 

Seçim sürecinde, siyasi partilerimiz ve adayları ile muhtar adaylarımız ilimize yakışır şekilde sağduyu ve nezaket içerisinde hareket ederek, ilimizin demokrasi karnesini daha da başarılı kılmışlardır.

 

Aday olarak demokrasi şölenine katkı sunan tüm siyasi parti ve muhtar adaylarımıza teşekkür ediyoruz. Halkımızın takdir ve teveccühü ile seçilen belediye başkanlarımızı, belediye meclis üyelerimizi ve muhtarlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyoruz.

 

Seçmen iradesinin sandığa tam olarak yansıması, seçimlerin ilimizde huzur ve güven ortamı içerisinde yapılması için büyük bir özveri ve fedakârlıkla görev yapan mülki idare amirlerimize, güvenlik güçlerimize teşekkür ediyoruz.

 

İşte Belediye Başkanlarımız;”

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler