HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Nisan 2024 Cuma Saat: 10:14

Çeşme'ye turist akını: Nüfus 1 milyona dayandı

9 günlük bayram tatilini değerlendirmek isteyen vatandaşlar tatil beldelerine akın ederken, Çeşme'de nüfus 1 milyona dayandı.
Çeşme'ye turist akını: Nüfus 1 milyona dayandı

Bayram tatilinin gelmesiyle birlikte tatil beldelerine olan ilgi arttı. İzmir'in gözde turizm merkezi Çeşme, 9 günlük bayram tatilinde ziyaretçi akınına uğradı. Rezervasyonlar bayramın başlamasından önce %80'lere ulaşırken, tatilin ikinci gününde doluluk oranı %100'e çıktı.

Çeşme Emniyet Müdürlüğü ve Çeşme Jandarma Komutanlığı, nüfusun 1 milyonu geçtiği beldeye ek önlemler aldı. 200 polis ve 90 jandarma güvenlik görevlisi, asayişin ve huzurun sağlanması için görev yapıyor.

Özellikle Alaçatı otoban girişlerinde uzun araç kuyrukları oluşurken, güvenlik ekipleri tatilcilere kolonya dağıtarak ve şeker ikram ederek yardımcı oluyor.

Güneşli havayı değerlendiren tatilciler, Ilıca Plajı'nda güneşlenip denize giriyor. Bu yoğunluk esnafı sevindirirken, Çeşme ve Alaçatı sokakları da hareketlendi. Restoranlar ve kafeler bayram bereketini yaşıyor.

Bayramdan sonra başlayacak olan 13. Alaçatı Ot Festivali'nde de Çeşme'de yoğunluk yaşanması bekleniyor. Bu etkinlik, bölgeye olan ilgiyi daha da artıracak gibi görünüyor.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Çeşmeye, turist, akını:, Nüfus, 1, milyona, dayandı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler