HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 11:30

Başkan Kibar; "Bayrama Ulaşmanın Sevincini Hissediyoruz"

Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayan İbrahim Fatsa Belediye Başkanı Ethem Kibar; "Ramazan, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, paylaşmanın, merhametin ve şefkatin en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir" dedi.
Başkan Kibar; "Bayrama Ulaşmanın Sevincini Hissediyoruz"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Ethem Kibar'ın mesajı şöyle:

"Ramazan, birliğin, beraberliğin, dayanışmanın, paylaşmanın, merhametin ve şefkatin en yoğun yaşandığı zamanlardan biridir. Bir taraftan Ramazan'ı uğurlamanın hüznünü yaşarken bir taraftan da bayrama ulaşmanın sevincini kalplerimizde hissediyoruz.

Rabbim, bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Ramazan Bayramı'na daha ulaştırdı. Mübarek Ramazan ayı boyunca her bir iftar sofrasında komşularımızla, dostlarımızla, ailelerimizle bir araya gelerek birlikte dua etmenin, sohbet etmenin, güzel anılar biriktirmenin tadını çıkardık. Dualarımızda birbirimizi unutmadık, yardımlaşma ve paylaşma ruhu içinde birlikte olduk.

Fatsa'mızın her köşesinde bayram coşkusunu hissediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimizin, milletimizin ve tüm İslam aleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyor, bu güzel bayramın bütün insanlığa sağlık, huzur ve barış getirmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum."

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler