HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 01:06

"Bir Yiğit Daha Gurbete Gitti; Şehidimiz Var!

Pençe-Kilit Harekâtı alanında bölücü terör örgütü mensuplarının taciz ateşi sonucu yaralanan Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan tüm müdahalelere rağmen Şehit oldu.
"Bir Yiğit Daha Gurbete Gitti; Şehidimiz Var!

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak bölgesinde icra edilen Pençe Kilit-2 Harekâtı alanında bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen keskin nişancı tacizi atışı sonucu ağır yaralanan Niğde iline bağlı Değirmenli Kasabası'nda ikamet eden Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan'ın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak Şehit düştüğü açıklandı.

Bu gece vefat eden Piyade Uzman Çavuş Hikmet Aslan’ın acı haberi Değirmenli beldesinde ikamet eden ailesine bildirildikten sonra Şehidin evi ve yaşadığı belde Türk Bayraklarıyla donatıldı. Gülbahar-İdris Aslan çiftinin tek çocuğu olan 26 yaşındaki Şehit Askerin evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenildi.

Şehit haberiyle ilgili yazılı bir açıklama yapan Genel Kurmay Başkanı Org. Metin Gürak; "Silah arkadaşımız 9 Nisan 2024 tarihinde Şehit olmuştur. Kahraman silah arkadaşımıza şahsım ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı dilerim" dedi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler