HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
9 Nisan 2024 Salı Saat: 10:08

Başkan Sipahi; "Bayramlar Dostluğun Yeşerdiği Özel Zamanlardır"

Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi; "Bayramlarımız, geleneğimizi kuşaktan kuşağa aktarmanın önemini vurgulayarak hepimiz için büyük bir anlam taşır" dedi.
Başkan Sipahi; "Bayramlar Dostluğun Yeşerdiği Özel Zamanlardır"

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Gülyalı Belediye Başkanı Medet Sipahi; "Birlik ve beraberliğimizi sürdürmek, huzur ve barış ortamını devam ettirmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için çabalamalıyız" dedi.

Ramazan Bayramının manevi atmosferinin yardımlaşma ve dayanışmaya ortam hazırladığını da hatırlatan Başkan Medet Sipahi; "“Mübarek Ramazan ayının içinde bulundurduğu sevgi, hoşgörü, birlik ve beraberlik gibi pek çok güzellikle vedalaşırken, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının zirveye ulaştığı bir bayrama erişmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Toplumsal dayanışmanın ve birliğin temel taşlarından olan bayramlarımız, geleneğimizi kuşaktan kuşağa aktarmanın önemini vurgulayarak hepimiz için büyük bir anlam taşır. Ramazan Bayramı’nın manevi atmosferi, sevgi ve saygı bağlarımızı güçlendirirken, atalarımızdan miras kalan yüce değerleri de sonsuza dek yaşatır. Bu kutlu günler, gönüllerin kazanıldığı, dostluk ve muhabbetin yeşerdiği özel zamanlar olarak değerlendirilmelidir. Birlik ve beraberliğimizi sürdürmek, huzur ve barış ortamını devam ettirmek, kardeşlik duygularımızı geliştirmek için çabalamalıyız. Aynı inancın neşesi altında insanları bir araya getiren, yürekleri birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları onaran manevi bir armağan olan bayramlarda, iyiliklere ve güzelliklere yönelmeli, yardımlaşma ve dayanışmanın önemini hatırlayarak, ihtiyaç içinde bulunanlara yardım eli uzatılmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle; sevginin, saygının, barış ve kardeşliğin yüreklerdeki coşkusunun arttığı mübarek Ramazan Bayramı’nın milletimize, İslam alemine ve bütün insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor; değerli Gülyalılı hemşehrilerimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor; sevgi ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler