HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Nisan 2024 Pazar Saat: 19:10

Alperen Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

İstanbul'da kalp krizi geçirerek vefat eden Ordulu Alperen Kalyoncu gözyaşları arasında toprağa verildi.
Alperen Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Dün sabah İstanbul'da geçirdiği kalp krizi neticesinde hayatını kaybeden 27 yaşındaki Alperen Kalyoncu'nun cenazesi bugün öğle saatlerinde İstanbul'dan Ordu'ya getirilerek toprağa verildi.

Cenaze töreni Alperen Kalyoncu'nun babası Ordu Endüstri Meslek Lisesi ve Teknik Lise Bilgisayar Öğretmeni Asım Kalyoncu'nun Altınordu ilçesi Karacaömer Mahallesi'nde bulunan Memur Kent 1. Etap Konutlarına getirildi. Cenazeyi burada çok sayıda seveni karşıladı. Anne ve babanın döktüğü gözyaşları herkesi derinden etkiledi. Anne ve babanın ayakta güçlükle durdukları görüldü.

Alperen Kalyoncu için iki ayrı cenaze namazı kılındı.

İlk cenaze namazı ve helalleştirme işlemi Memur Kent 1. Etap Konutlarında gerçekleştirildi. Buradaki merasime Ordu Büyükşehir Belediyesi Eski Başkanlarından Engin Tekintaş, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek, Alperen Kalyoncu'nun arkadaşları, bana Asım Kalyoncu'nun mesai arkadaşları, komşuları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ardından Alperen Kalyoncu'nun naaşı cenaze aracına konularak Altınordu ilçesi Karaağaç Mahallesi'ne götürüldü. Burada ikinci defa cenaze namazı kılındı ve sonrasında Alperen Kalyoncu'nun naaşı aile mezarlığında toprağa verildi.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler