HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
6 Nisan 2024 Cumartesi Saat: 16:42

“FATSA’MIZI DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

31 Marta Yerel Seçimlerini kazanan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar mazbatasını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erdem Oğuz Özer’den teslim aldı.
“FATSA’MIZI DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”

Mazbata töreninde konuşan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Bu görevi yeniden üstlenmekten dolayı büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Geçmiş dönemde olduğu gibi, yeni dönemde de Fatsa'mızın güzelliklerini daha da ileri taşımak, değerli hemşehrilerimizin yaşam kalitesini artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Halkımızın refahı ve mutluluğu için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Rabbim ülkemize ve memleketimize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin.” dedi.
“FATSA'YA YAKIŞIR BİR SEÇİM YARIŞI GERÇEKLEŞTİ”
Geride bıraktıkları 5 yıllık görev süresi boyunca belediye meclisinde her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuklarını ifade eden Başkan Kibar, “Siyasi kimliklerimizi meclis kapısının dışarısında bırakıp aldığımız kararların yüzde doksanında oybirliği kararlarıyla memleketimizi yönettik. Çok önemli imtihanlar geçirmiş olduğumuz bu beş yıllık süreçte gerek meclisimiz gerek kurumumuzdaki bütün arkadaşlarımız çok önemli tecrübelerle deneyimler kazandı. Bu tecrübeler ve deneyimlerle birlikte inşallah önümüzdeki beş yıllık süreçte beraber yol yürüyecek olacağımız meclis üyelerimize vatandaşımızın takdiriyle tekrar belirlemiş olduk. Ben öncelikle seçim yarışının şehrimizde en ufak bir tartışmaya mahal vermeden gerçekleşmesinde büyük özveri gösteren değerli Komisyon Başkanımıza Seçim Müdürümüze ve Seçim Kurulumuzun her bir üyesine, okullarımızdaki görevli arkadaşlarımıza ve diğer taraftan partilerimizin müşahitlerine kadar her birine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Fatsa'ya yakışır bir seçim yarışı gerçekleşti ve bu seçim yarışının kazananı da yine Fatsa olduğuna inanıyorum. Kaymakamımız öncülüğünde tüm kamu kurumlarında sağlanan diğer taraftan kurum içerisindeki sağlamış olduğumuz meclis üyesi birlikteliği ile birlikte beş yıllık süreçte Fatsa’mızda bir çok kazanımı elde ettik.” Dedi.
“ÜZERİMİZE ÇOK CİDDİ BİR AĞIR BİR SORUMLULUK YÜKLENDİ”
Bu beş yıllık süreç yine Fatsa'nın bir çok kamu yatırımının şehre kazandırdığı belediyecilik anlayışında Türkiye'de modern bir belediyecilik anlayışının geliştiği, ekonomisiyle önümüzdeki on yıllık süreçte bile yapılacak tüm hizmetlerin kaynak planlamasının yapıldığı bir belediye anlayışıyla bir beş yıl daha bu şehre hizmet edeceklerini ifade eden Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Ben şahsım adına seçim yarışı boyunca bizlere teveccüh gösteren her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Üzerimize çok ciddi bir ağır bir sorumluluk yüklediler. Bu sorumluluk bilinci içerisinde Allah izin verirse hiçbir meclis üyemizi de bizlere güvenen hiçbir vatandaşımızı da mahcup etmeyecek boynunu aşağı eğdirmemeyecek şekilde hizmet etmeye devam edeceğimizi belirtmek isterim. Burada bulunan her bir siyasi partimizin meclis üyelerine öncelikle tebrik etmek istiyorum. Seçilmeyen ama gönlü bizimle olan ve Allah izin verirse görev süremiz boyunca da her bir meclis üyesi sorumluluğu içerisinde bizlere destek verecek olan fikir üretecek olan istişare edecek olan meclis üyesi adaylarımıza da ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Gerçekleşen seçimin Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.” şeklinde konuştu.
Fatsa Belediye Meclisine seçilen yeni meclis üyeleri de mazbatalarını İlçe Seçim Kurulu Başkanı Erdem Oğuz Özer’den teslim aldılar.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler