HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Nisan 2024 Cuma Saat: 10:54

İLK PROTOKOL ANLAŞMASINI İMZALADI

Giresun Belediyesi’nin yeni başkanı Fuat Köse, ilk protokol anlaşmasını imzaladı.
İLK PROTOKOL ANLAŞMASINI İMZALADI

Fuat Köse Giresun’da asansör muayene yetkisini Giresun Makina Mühendisleri odasına devrederek ilk devrimini gerçekleştirdi.

Giresun Makina Mühendisleri Odası ile Belediye arasında, şehirdeki asansörlerin kontrolleri için protokol imzalandı.

Özel bir şirket ile yapılan anlaşmanın tarihinin dolması ile Makina Mühendisleri Odası Giresun Şubesi Kurucu Başkanı Muammer Usta’nın süreci takibi ve aracılığı sonucu Giresun Mühendisler Odası ile anlaşmaya varıldı.

Protokol, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse ve Makina Mühendisleri Odası Giresun Şubesi Başkanı Alper Tunga Karaman tarafından imzalandı.

Anlaşma 4 yıllığına imzalanırken, taban fiyat üzerinde anlaşmaya varılarak yapıldı. Süreç başlangıcı olarak Mart 15 2024 olarak belirlendi buna göre Makina Mühendisleri Odası kontrollerine başlayacak. Oda için bir gelir kaynağı olacak olan anlaşma ile de belediyenin de kasasına, odanın kazancından ayrılacak olan %10’luk bir pay girmiş olacak.

İmza törenine, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Makina Mühendisleri Odası Başkanı Alper Tunga Karaman dışında Oda yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Makina Mühendisleri Odası Başkanı Ufuk Bulut ve beraberinde bir heyet, Giresun Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü Bölüm Başkanı Prof.Dr. Hakan Adatepe ve üniversite öğretim görevlileri katıldı.

BHA




Anahtar Kelimeler : İLK, PROTOKOL, ANLAŞMASINI, İMZALADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler