HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2024 Perşembe Saat: 13:48

BAŞKAN GÜLER’DEN KADİR GECESİ MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
BAŞKAN GÜLER’DEN KADİR GECESİ MESAJI


Başkan Güler mübarek Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın heyecan ve coşkusunu yaşadıklarını belirterek, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Rahmet ve mağfiret mevsimi Ramazan ayının son günlerine yaklaşırken bir Kadir Gecesi’ne daha kavuşmanın heyecanı ve sevincini hep birlikte yaşıyoruz.
‘Bin aydan daha hayırlı’ olduğu bildirilen Kadir Gecesi, Yüce kitabımız Kur'an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı gecedir.
Hiç şüphesiz bu mübarek gece kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için büyük bir fırsattır.
Bu mübarek gecelerin hoşgörü ortamının gelişmesine ve güçlenmesine vesile olması, milletimizi ve bütün insanlığı kuşatması, yeryüzünde barış ve huzurun artmasını sağlaması en büyük dileğimizdir.
Bu gecenin hepimizi birlik, beraberlik, bereket, yardımlaşma ve paylaşma ikliminde birleştirmesini, daha güzel bir geleceğe kapılar açmasını temenni ediyor, Ordulu hemşehrilerimizin ve tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyorum.”




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’DEN, KADİR, GECESİ, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler