HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Nisan 2024 Perşembe Saat: 11:28

Vali Erol; “Kadir Gecesi Başkalarının Dualarında Yer Almak İçin Fırsattır”

Vali Muammer Erol; “Kadir Gecesi kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır” dedi.
Vali Erol; “Kadir Gecesi Başkalarının Dualarında Yer Almak İçin Fırsattır”

Ordu Valisi Muammer Erol, Kadir Gecesi vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

 

Kadir Gecesinin faziletleri ve önemine değinen Vali Erol’un mesajı şöyle:

 

“On bir ayın Sultanı Mübarek Ramazan-ı Şerif'i uğurlamaya hazırlanırken, Kadir Gecesi'ne erişmenin heyecan ve coşkusunu tüm Müslümanlar olarak hep birlikte yaşıyoruz.

 

Yüce Kitabımız Kur'an-ı Kerim'de, ‘Kadir gecesi, bin aydan hayırlıdır.’ mealindeki ayetle, bu gecenin esenlik dolu olduğuna işaret edilmektedir. Hiç şüphesiz bu mübarek gece, kalplerimizin kötülüklerden arınması, gönül dünyamızın aydınlanması, manevi huzurumuzun artması için bizlere eşsiz bir imkân ve fırsat sunmaktadır.

 

Kardeşlik, misafirperverlik ve yardımlaşma ruhunun en güzel şekilde sergilendiği Ordu’da, aziz milletimizin, bu gecenin hatırına bir yarış içinde olacağını biliyoruz. Bu gece yapılan hayırlı işlerin mükâfatının binlerce kat fazlasıyla görüleceği hesabıyla, yoksullara, yolda kalmışlara, ihtiyaç sahiplerine destek olmak, başkalarının dualarında yer almak için de bir fırsattır.

 

Maddi manevi güzelliklerin yaşandığı bu gece, birlik ve beraberliğimize katkı sağlayacağına, birey olarak erdemli özelliklerimizi de değerlendireceğimize, daha fazla yardım eli uzatarak, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla dayanışma içinde olacağımıza, saygı ve sevginin bu gece gönüllerde hayat bulacağına inanmaktayım.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; milletimizin ve tüm İslam Âleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyor, bu mübarek gecenin getirdiği esenlik ve selametin tüm yurdumuzu, aziz milletimizi ve bütün insanlığı çepeçevre kuşatmasını, yeryüzünde barış ve huzura vesile olmasını diliyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.”

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler