HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 09:13

Siirt'te Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Siirt Valiliği, Pervari ilçesi ve tüm köylerinde "ikinci bir duyuruya kadar" sokağa çıkma yasağı ilan etti.
Siirt'te Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Van ve Bitlis valiliklerinin 15 gün süreyle eylem ve etkinlikleri yasaklamasının ardından Siirt Valiliği de Pervari ilçesinde sokağa çıkma yasağı ilan etti. 

Valilikten yapılan açıklamada Pervari ve bağlı tüm köylerde "ikinci bir duyuruya kadar" sokağa çıkmanın yasak olduğu açıklandı: "İlimize bağlı Pervari ilçe merkezi ve bağlı tüm köylerinde, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanunu'nun ilgili maddeleri gereğince; 3 Nisan 2024 tarihinde saat 01.00'den geçerli olmak üzere ikinci bir duyuruya kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Söz konusu yasağa vatandaşlarımızın uyması, kendi can ve mal güvenlikleri açısından önem arz etmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

İlçedeki sokağa çıkma yasağının DEVA Partisi ve AK Partili adayların aileleri arasında çıkan çatışmada 4 kişinin yaralanmasının ardından ilan edildiği belirtildi. 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, ilçedeki olaylarda adayları İsmail Bilen’in kardeşi Dündar Bilen’in de arasında bulunduğu yaralıların olduğunu ifade etti. 

Ekmen sosyal medya hesabından şu paylaşımı yaptı: "Siirt Pervari’de saat 22.00’den bu yana devam eden olaylarda, aralarında adayımız İsmail Bilen’in kardeşi Dündar Bilen’in de ağır yaralı olduğu yaralılar var. Dileğimiz ve çabamız can kaybının olmaması ve olayların büyümeden kontrol altına alınmasıdır. Bu olay nedeniyle nedeniyle Genel Başkanımız sn. Ali Babacan içişleri bakanı Sn. Yerlikaya ile gece boyu görüşme trafiği gerçekleştirmiştir."

Kaynak:Duvar




Anahtar Kelimeler : Siirt'te, Sokağa, Çıkma, Yasağı, İlan, Edildi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler