HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Nisan 2024 Çarşamba Saat: 08:59

Buzağı Destekleri 2.Dönem Başvuruları Başladı

Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2023/41) kapsamında buzağı destekleme başvuruları, 01.04.2024-17.06.2024 tarihleri arasında kabul edilecek.
Buzağı Destekleri 2.Dönem  Başvuruları Başladı

Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın yayınladığı Hayvancılık Desteklemeleri Uygulama Tebliği (Tebliğ No:2023/41) doğrultusunda, 2023 yılı 2. dönem buzağı destekleme başvuruları 01 Nisan 2024 tarihinden itibaren başladı ve 17 Haziran 2024 tarihine kadar devam edecek.

Buzağı başına sağlanacak destekleme ödemeleri 1.150 TL ile 2.100 TL arasında değişmektedir. Bu desteklemeler, suni tohumlama, soy kütüğü ve döl kontrolü gibi faktörlere dayalı olarak hesaplanmakta ve ödeme icmallerine yansıtılmaktadır.

Başvurularını yapacak olan yetiştiriciler için yöntemler de belirlenmiştir: Bir yetiştirici veya üretici birliğine üye olanlar, müracaatlarını üye oldukları birlik üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Birden fazla birliğe üye olan yetiştiriciler ise desteklemeyi hangi birlik üzerinden almak istiyorlarsa, o birlik üzerinden başvuru yapabileceklerdir.Herhangi bir birliğe üye olmayan yetiştiriciler ise başvurularını doğrudan bağlı bulundukları ilçe müdürlüklerine yapabilirler.

Buzağı desteklemeleri, ülkemizdeki hayvancılık sektörünün gelişimine katkı sağlayarak çiftçilerimize destek olmayı hedeflemektedir. Başvuru sürecinde belirtilen tarihleri dikkate alarak başvurularınızı zamanında yapmanız önemle rica olunur denildi. 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler