HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Nisan 2024 Salı Saat: 16:07

Yangında Ölü Sayısı 15’e Yükseldi

İstanbul Şişli’de bir eğlence mekanının tadilatı sırasında çıkan yangında ilk belirlemelere göre 15 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda işçi yaralandı.
Yangında Ölü Sayısı 15’e Yükseldi

İstanbul Gayrettepe’de 16 katlı binanın gece kulübü olarak kullanılan giriş katında yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangında ilk belirlemelere göre 3 olarak açıklanan ölü sayısı daha sonra 15’e yükseldi. Olayla ilgili açıklama yapan İstanbul Valisi Davut Gül, “Yangının çıkış nedeni belli değil. Tadilat yapılıyormuş. Hayatını kaybedenler tadilat için çalışanlar” dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada olayla ilgili soruşturma başlatıldığını açıklarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Bakan Yerlikaya’dan bilgi aldı

İstanbul Valisi Davut Gül, saat 15.00 itibariyle yaptığı açıklamada Şişli’de bir eğlence mekanında çıkan yangınla ilgili açıklamalarda bulundu. Vali Gül, “’Hepimizin başı sağ olsun. 23 kişi etkilendi. 15 kişi hayatını kaybetti. Yangının çıkış sebebi belli değil. Binanın altında diskotek olarak kullanılan bir mekan. Şu anda tadilat yapılıyormuş. Çalışanlar hayatını kaybetti, yaralandı. Görevlilerimiz ilk andan itibaren müdahale etti.’ dedi.

BHA




Anahtar Kelimeler : Yangında, Ölü, Sayısı, 15’e, Yükseldi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler