HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
2 Nisan 2024 Salı Saat: 10:24

BASKETBOLCULAR ORDU’DA YARIŞACAK

Ordu, Amasya, Çorum, Erzincan, Malatya, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat ve Yozgat illerinin Basketbolcuları yarın Ordu'da...
BASKETBOLCULAR ORDU’DA YARIŞACAK

2023-2024 Eğitim ve Öğretim Yılı Okul Sporları 3x3 Basketbol Yıldızlar Erkek ve Kızlar grup müsabakaları yarın Ordu’da başlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Okul Sporları Daire Başkanlığı 2023-2024 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenecek olan Okul Sporları Yıldızlar 3X3 Basketbol Grup Müsabakaları 03-05 Nisan 2024 tarihleri arasında Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda gerçekleştirilecek.

Yarışmaya Ordu, Amasya, Çorum, Erzincan, Malatya, Samsun, Sinop, Sivas, Tokat, Yozgat illerinden 150 sporcunun katılacağı açıklandı.

Ordu'yu erkeklerde Ünye Meçhul Asker Ortaokulu ve Özel Ordu Bahçeşehir Ortaokulu, kızlarda ise Ünye Atatürk Ortaokulu ve Altınordu Büyükşehir Belediyesi Ordu Anadolu İmam Hatip Lisesi temsil edecek.

Grup müsabakaları hakkında bir açıklama yapan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; “Sporun şehri Ordu ilimizde Yıldızlar 3X3 Basketbol Grup Müsabakalarına ev sahipliği yapacağız. Ramazan ayında da ilimizde spor organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya devam ediyoruz. Güzel Ordumuza gelecek sporcularımıza, antrenörlerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum. İnşallah bizler de sporcularımıza en güzel şekilde ev sahipliği yapacağız. Tüm hemşerilerimizi 03-05 Nisan 2024 tarihleri arasında Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda sporcularımızı izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum” dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 10, İLİN, BASKETBOLCULARI, ORDU’DA, YARIŞACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler