- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
GİRESUN BİLGİSAYAR OYUNU ÇIKTI

Oyunun, Giresun Unreal Engine 5 oyun motoru kullanılarak yapılmış bir nişancı oyunu olduğu belirtilerek, oyunda eleme ve kontrol modlarının mevcut olduğu ve 1v1, 2v2, 4v4, 5v5 versiyonlarının bulunduğu bildirildi.
Eleme modunda, karşı takımdaki botları etkisiz hale getirip puan toplanıyor ve yeterli puana ulaşan takım oyunu kazanıyor.
Ücretsiz olan oyunun 8-15 Nisan 2024 tarihleri arasında Steam platformu üzerinden de oynanabileceği aktarılarak, Nisan-Mayıs gibi Giresun Adasının, ardından ise Giresun Kalesinin ve başka oyun modlarınında ekleneceği ifade edildi.
Oyunu oynayabilmek için en az 64 bit işlemci ve işletim sistemi, DirectX 12, 2-4gb ekran kartı, 8-16gb ram gerektiğine de dikkat çekilerek oyunun aşağıda verilen linklerden indirilebiliyor.
Link 1: https://drive.google.com/file/d/1qjmuPdQbIG0yQwil_ezht-nzZ9TWPyBn/view