HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Mart 2024 Cuma Saat: 15:04

"MAHALLE SAKİNLERİMİN ELEKTRİK ARIZALARINI ÜCRETSİZ GİDERECEĞİM"

Ünye ilçesi Hamidiye Mahallesi Muhtar adayınız elektrik esnafı ve elektrik ustası Aydın Arslan nedir bu özel ve önemli vaadi.
"MAHALLE SAKİNLERİMİN ELEKTRİK ARIZALARINI ÜCRETSİZ GİDERECEĞİM"

Hamidiye Mahallesi sakinleri Bu Kadar Özel Güzel ve Anlamlı Vaat Bulunmaz Hint Kumaşı demektir. Sizin  Hamidiye Mahallesi sakinleri olarak en büyük şansınız muhtar adaylarınız içerisinde yer alan Aydın Arslan'nın elektrik Zanaatkarı olmasıdır.


Muhtar adaylarının Zanaatkar olması ayrıcalıktır .Çünkü  Atalarımız Cumhurbaşkanı olabilirsiniz ama Zanaatkar olamazsınız demiş


Demek ki neymiş, ülkede ve dünyada sanatkar olmak ayrıcalıklı insan olmakmış. Evet zanaatkar ince ruhlu insandır. Bırakın insanı ezmeyi üzmeyi karıncayı dahi ezmez ve üzmez.


Buda göstermektedir ki muhtar adayları içerisinde özel ve önemli meslek erbabı adayları tercih etmek köyler ve mahalleler için ayrıcalıkltır.


Ünye ilçesi Hamidiye Mahallesi Sakinleri: Mahallenizin muhtarlığına aday olanlar içerisinde yer alan Elektrik Sanatkarı, Elektrik ustası ve esnafı  Aydın Arslan’ın seçilmesi halinde mahallesine ve mahalle sakinlerine yapacağını vaat ettiği tüm maddeler özel ve önemli, ancak içlerindeki bir maddede yer alan vaat çok daha özel ve çok daha önemli .


Hamidiye Mahallesi Muhtar adayınız elektrik esnafı ve elektrik ustası Aydın Arslan nedir bu özel ve önemli vaadi.


İnsanın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde yaşaması ve hayatını sağlıklı ve huzurlu şekilde sürdürmesi için hava kadar su kadar önemli ve gerekli olan elektriktir.


Elektrik hayattır, elektrik huzurdur, elektrik aydınlıktır. Elektrik güvendir. Çünkü millet olarak elektrikle yatıp elektrikle kalmak mecburiyetindeyiz. Evlerimizde elektrikle çalışan onlarca aletimiz var. Mahallenizin muhtar adayı evinizin aydınlatılmasında kullanılan elektrikte bir sıkıntı olduğunda derdiniz gecenin hangi saatinde ihtiyaç duyup arasanız gelir ücret talep etmeden arızanızı gidererek elektrikle ilgili derdinizi anında çözerim diyor.


Muhtar adaylarınızdan Aydın Arslan’ın elektrik zanaatkarı olması mahalleniz ve mahalle sakinleriniz için bulunmaz bir büyük şanstır düşünürseniz tabi. Bu özel ve önemli vaat sizin mahallenizin muhtar adayları içerisindeki hiç düşünmeden Elektrik esnafı ve elektrik ustası Aydın Arslan kardeşimizi seçmeniz için yeterli ana sebeptir.


Tebrikler, Hamidiye Mahallesi Muhtar adayı Elektrik Ustası ve esnafı Aydın Arslan.

AHMET YENİN/ÖZEL HABER





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler