HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Mart 2024 Cuma Saat: 11:54

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Ordu İl Müftülüğü tarafından Ordu Üniversitesinde okuyan öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE  İFTAR PROGRAMI DÜZENLENDİ

Ordu İl Müftülüğü  tarafından Ordu Üniversitesinde okuyan öğrencilerine yönelik iftar programı düzenlendi.

Program Ordu İl Müftülüğü  Tasavvuf Musiki İlahi korosunun söylediği ilahilerle başladı. Programa katılan her üniversite, hafızlık öğrencisi ve aileleriyle programa teşrif eden minik yavrulara Türkiye Diyanet Vakfı Ordu Şubesi  tarafından İkiyüz TL. hediye takdim edildi.

İl Müftüsü  Dr. İsmail Çiçek'in ev sahipliğinde gercekleştirilen, yaklaşık 1000'i aşkın  Üniversite öğrencisi, 200'ü aşkın Kur'an Kursu öğrencisi ve  İl Müftülüğü  Personellerinin ailelerinde katılımı ile toplamda  binbeşyüz'e yakın misafirimizin katıldığı iftar programına, Ordu Valisi Muammer Erol, Ak Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk,  Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özćelik, 19 İlçe Müftüsü, kurum ve kuruluşların idari amirleri, STK temsilcileri, ve öğrenciler katıldı.

Programda vaktin gelmesi ile okunan akşam ezanının ardından  İl Müftüsü Çiçek, iftar duasında bulundu. İftar yemeğinin akabinde gençlere çay ikraminda bulunuldu. Yoğun katılımın olduğu iftar programı endurun usulü kılınan teravih namazı ile son buldu. Müftü Çiçek, evveli rahmet, ortası mağfiret mevsiminde iftar programımıza katılan mülki ve idari amirlerimize, ve çok kıymetli öğrencilerimize teşekkür ederim dedi. HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler