HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 15:20

Fiat’tan aylık 10 bin TL taksitle Topolino

Yeni ve yüzde 100 elektrikli Fiat Topolino, renkli, eğlenceli Dolce Vita tarzıyla şehir içi mobilite dünyasındaki yerini alıyor.
Fiat’tan aylık 10 bin TL taksitle Topolino

Yeni ve yüzde 100 elektrikli Fiat Topolino, renkli, eğlenceli Dolce Vita tarzıyla şehir içi mobilite dünyasındaki yerini alıyor. Topolino, kompakt ölçüleri sayesinde şehir hayatına kusursuz uyum sağlıyor. Eğlenceli bir elektrikli mobilite sunmayı hedefleyen Topolino, Türkiye’de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılmasıyla şehir içi ulaşım için ideal bir çözüm getiriyor.

FIAT, şehir yaşamı için sürdürülebilir mobilite ürünleri geliştirme misyonunu gerçekleştirmeye devam ediyor.

Sürdürülebilir ve oldukça pratik bir ulaşım çözümü arayanlar için mükemmel bir seçenek olan Topolino, her nesile uygun tasarımı sayesinde tüm yaş gruplarını ve özellikle de gençleri yeni mobilitenin 4 tekerlekli haliyle buluşturmayı hedefliyor.

Topolino, FIAT’ın yenilikçi duruşunu, Dolce Vita olarak da tanımlanan renkli, eğlenceli ve pratik hayat tarzını ve saf İtalyan güzelliğini mükemmel bir şekilde buluşturuyor. Tasarımının yanında, Türkiye’de B1 ehliyetiyle 16 yaşından itibaren kullanılabilmesiyle, şehir içi ulaşımda ideal çözümü sunuyor. Aynı zamanda ailelerin de ulaşım ihtiyaçlarını karşılamalarına olanak sağlıyor. Yüzde 100 elektrikli Topolino, daha az karbon ayak izi ile şehir yaşamının çevreci olmasına öncülük ediyor ve şehir hayatına kusursuz uyum sağlıyor.   




Anahtar Kelimeler : Fiat’tan, aylık, 10, bin, TL, taksitle, Topolino

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler