HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 14:19

MİNE BİYONİK KOLUNA KAVUŞUYOR !

7 ay önce geçirdiği elim kaza sonucu sağ kolunu kaybeden Mine Tokat’a biyonik kol için gerekli olan para toplandı.
MİNE BİYONİK KOLUNA KAVUŞUYOR !

Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 14 Ağustos 2023 tarihinde yaşanan olay genç anne Mine Tokat'ın hayatını derinden etkiledi. Fındıklarını patoza verirken sağ kolunu kaybeden Mine, iki çocuğuna daha iyi bir yaşam sunabilmek ve onların isteklerini karşılayabilmek adına biyonik bir kol ile tekrar hayata tutunmak istiyordu. "Çocuklarım için, yeniden bir kol kazanmak istiyorum. Belki Allah vergisi olmayacak ama bana bir umut olacak" diyen Mine için, parçalanan kaslarının yapay bir kol için uygun olduğu belirlendi.

Ancak bu yeniden doğuş için ciddi bir maliyet vardı: tam 112 bin Euro, yaklaşık 4 milyon lira. Ordu Valiliği'nden yardım kampanyası için izin alındı ve 19 Mart'ta başlayan bu umut yolculuğu, dün akşam itibariyle mutlu bir sona ulaştı. Ordu halkı, büyük bir dayanışma örneği sergileyerek sadece 9 günde gereken parayı topladı.

Dün akşam, ihtiyaç duyulan paranın yüzde 95'i toplandıktan sonra, geri kalan kısmı sadece 2 saat içinde toplandı ve 112 bin Euro, yani 4 milyon lira hedefine ulaşıldı. Mine, yakında yapılacak operasyonla biyonik koluyla yeniden hayata tutunacak.




Anahtar Kelimeler : MİNE, BİYONİK, KOLUNA, KAVUŞUYOR, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler