HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
FINDIK BORSASI
4 Ocak 2026 Pazar
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
28 Mart 2024 Perşembe Saat: 11:08
BAŞKAN GÜLER, PERŞEMBE’DE GÖNÜL SOFRASINA KONUK OLDU
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe’de kurulan gönül sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Perşembe’ye yeni dönemde çok sayıda projelerinin olacağını aktaran Başkan Güler, “Perşembe’mizi Karadeniz’in çekim merkezlerinden biri haline getireceğiz” dedi.
Dur durak bilmeden ilçe ilçe, mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren Cumhur İttifakı Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Perşembe’de düzenlenen iftar programında vatandaşlarla buluştu. AK parti Perşembe Belediye Baykan Adayı Cihat Albayrak’ın ev sahipliğinde Perşembe meydanında düzenlenen programa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
“BİZDE LAF ÇOK OLMAZ İŞ ÇOK OLUR”
Alana gelen ve vatandaşları selamlayan Başkan Güler, burada yaptığı konuşmada bu zamana kadar Perşembe’ye yapılan yatırımlar ve yeni dönem de hayata geçirecekleri projelerden bahsetti.
Perşembe’yi bir yıldız yapacaklarını aktaran Başkan Güler, “31 Mart’tan sonra mutluluğumuzu sizlerle paylaşıp hizmetlerimizle Perşembe’mizi bir yıldız yapacağız. Bizde laf çok olmaz iş çok olur. Bu sebeple Cihat Albayrak kardeşim ne derse ben altına imzamı atıyorum. Bu çalışmaları hep birlikte yapacağız.” diye konuştu.
Başkan Güler, Perşembe’de tekne üretimi için kompozit fabrikası, Halk Ekmek Fabrikası ve Aktif Karbon Fabrikalarının hizmete gireceğini ayrıca Perşembe ilçesi açısından önemli bir hatıraya sahip Vona Otel’i tekrar ilçeye ve turizme kazandıracaklarını kaydetti.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

