HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Mart 2024 Çarşamba Saat: 15:24

O MAHALLENİN YOLLARI ARTIK KONFORLU

Fatsa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri imarlı alanlarda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor
O MAHALLENİN YOLLARI ARTIK KONFORLU

Daha önce şehrin birçok noktada sıcak asfalt çalışması gerçekleştiren ekiplerin şimdiki durağı ise Kurtuluş mahallesi oldu.Ekipler Kurtuluş mahallesinde Çelik sokak, Yeni Sokak, Uzundere sokak, Akar ve Başak sokağın yarısında, sıcak asfalt çalışmalarını tamamlarken Konak ve Yaşam sokağın sıcak asfalt çalışmasına da kısa sürede başlayacaklar. Bu bölgelerde toplamda 1200 metre sıcak asfalt çalışması gerçekleştirildi.
Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, konforlu yollar ve daha yaşanılabilir Kurtuluş mahallesi için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade ederek, “Hemşerilerimizin gidecekleri yerlere rahatça ulaşmasını önemsiyoruz. Kentimizde ihtiyaç olan bütün mahallelerimizde mesai mefhumu gözetmeksizin sıcak asfalt çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İlçemizin dört bir yanını modern konforlu yollarla buluşturmaya devam edeceğiz" dedi.
BAŞKAN KİBAR'A TEŞEKKÜR
Kısa süre içerisinde tamamlanan ve ulaşımı rahatlatan yeni yollar ise vatandaşlardan tam not alıyor.
Mahalle sakinleri ise Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve ekibine teşekkür ederek, “Ayağımız tozdan çamurdan kurtuldu. Alt yapı çalışmaları sırasında biraz yorulduk ama şuanda gerçekten çok güzel yolumuz oldu.” dediler.




Anahtar Kelimeler : O, MAHALLENİN, YOLLARI, ARTIK, KONFORLU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler