HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Mart 2024 Salı Saat: 16:01

MİLYONLUK OTOBÜS ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıl önce bando eşliğinde hizmete aldığı milyonluk otobüsün çürümeye terk edilen içler acısı halini gözler önüne serdi.
MİLYONLUK OTOBÜS ÇÜRÜMEYE TERK EDİLDİ

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin 3 yıl önce bando eşliğinde hizmete aldığı milyonluk otobüsün çürümeye terk edilen içler acısı halini gözler önüne serdi.  Otobüs, Efirli yerleşkesinde toz içinde ve örümcek ağlarıyla kaplı bir halde bulunuyordu.

İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Altınordu'da teleferik ile Boztepe arasında hizmet vermesi planlanan ancak çok fazla kullanılmayan ve Büyükşehir Belediyesi'ne ait Efirli yerleşkesinde çürümeye terk edilen gezi otobüsünü görüntüledi.

Otobüsün içinin toz toprak içinde olduğunu ve örümcek ağlarıyla kaplı olduğunu belirten Yılmaz, koltukların da oturulamayacak halde olduğunu ve kediler tarafından pisletildiğini söyledi.

ŞEHRİMİZ ADINA UTANIYORUM

Enver Yılmaz, "Şu anda Ordu Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu hizmetlerin bir dönem reklamlarının en büyüğünü yaptığı çift katlı otobüs projesi ile güya Ordulu hemşehrilerimizi her akşam bir ilçeye götürecekleri milyon liralar vermek suretiyle aldıkları otobüsün içler acısı halinin görüntüsü ile bir aradayız. Görüldüğü gibi özellikle bu otobüsün alınma süreci, kamuoyuna yansıtılma ve reklamlarını düşündüğünüzde görüyorsunuz şehrimizin değerleri adına, imkanları adına utanıyorum. Bu halde şehrimizin ekonomik imkanlarını perişan edenleri tekrar kamuoyunun vicdanına bırakıyorum" dedi.

3-5 DEFA KULLANIP ÇÜRÜMEYE TERK ETTİLER

Otobüsün 3-5 defa kullanıldıktan sonra çürümeye terk edildiğini belirten Enver Yılmaz, "Yazıktır devletin, milletin malını, sermayesini, emeğini buraya çürümeye terk etmeye. Yazıktır böyle iş bilmeyenlerin iktidarda olup yeniden aday olmak için her gün iktidar imkanlarını sonuna kadar kullanmalarına. Hakikaten görüntü üzüntü verici. Ben bu otobüs alındığında da o tarihte de karşı çıkmıştım. Karşı çıkmakta ne kadar haklı olduğumu gördüm" diye konuştu.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler