HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:59

YAPARKEN YIKMAYIN!

Ordu’nun seyir terası Boztepe’de yapımına başlanılan ‘Dağ Kızağı Projesi’nde kullanılan ağır iş makineleri yolu bozarak mahalle sakinlerinin mağdur olmasına neden oldu.
YAPARKEN YIKMAYIN!

Ordu’nun seyir terası Boztepe’de yapımına başlanılan ‘Dağ Kızağı Projesi’nde kullanılan ağır iş makineleri yolu bozarak mahalle sakinlerinin mağdur olmasına neden oldu. 


Ordu Altınordu Boztepe’de Teleferik İstasyonu’nun hemen yanında bulunan fındık bahçesinde 3 ay önce  yapımına başlanılan Dağ Kızağı projesinde neredeyse sona gelindi. Teleferikten  sonra  bölgeye hareketlilik getirecek ve turizme ivme kazandıracak proje yapılırken ağır iş makineleri yolları bozarak, vatandaşları buradan geçemez etti.


CANLARINDAN BEZDİLER 


Çamur içinde yüzerek işine gitmeye çalışan vatandaşlar canından bezdi. Hizmete karşı olmadıklarını aksine yöre halkı olarak memnun olduklarını dile getiren vatandaşlar, “Ancak bir şeyi yaparken bir yerleri yıkmak doğru değil. Burada oturan vatandaşlarda düşünülüp ona göre önlem alınmalıydı. Bunu yapmadılar. 21. Yüzyılda hala çamur ile yüzleşiyor, mağdur ediliyoruz. Bunu ise ne bir etkili nede yetkili görmüyor. Mağduriyetimizi görmemezlikten gelenleri, bizi yok sayanları bizde sandıkta görmeyip yok sayacağız.” dediler. 


ULAŞILAMAYAN YOLDA ‘KALP HASTASI’ VAR


Nizamettin Mahallesi, Boztepe Küme Evleri Mevkiinde oturan Cemile Şeker, “eşim Celal Şeker yakın zaman önce ağır bir kalp ameliyatı geçirdi. Şimdi evimizde kontrollü bakım ve gözetim altında. Ancak gelin görünki eşim bir rahatsızlık geçirse evimize, bozulan yoldan dolayı ambulans gelebilecek mi? Gelemezse ve eşime bir şey olsa bunun hesabını kim verecek? Bizim haricimizde mağdur olan işletme bile var. Burada benim ve ailemin dışında işe giden birçok insan var. Allah aşkına gelin görün Birgün evden çıkıp çamur deryasına dönen bu yoldan geçmeye çalışın geçebilirseniz. Lütfen sesimize kulak verin ve bu çirkinliğe bir an önce son verip, tekrar yolumuzu bize geri verin” dedi. 


Haber: Muzaffer ŞENSOY




Anahtar Kelimeler : YAPARKEN, YIKMAYIN!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler