HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 15:33

Rotary’den İyilik Hareketi

Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak üyelerinin katkıları ile dağıttığı Gıda Yardımı projesini bu yılda gerçekleştirdi.
Rotary’den İyilik Hareketi

Ordu Rotary Kulüp üyelerinin katkılarıyla hazırlanan gıda paketleri Altınordu Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Uğur Özcan’ın aracılığı ile belirlenen (52) aileye 22 Mart 2024 tarihinde verildi.

Ordu Rotary Kulübü Dönem Başkan Rtn. Funda Irmak Yılmaz ‘’İbadet ve iyiliklerle geçireceğimiz Ramazan ayı biliyoruz ki hep beraber yaşandığında ve paylaşıldığında gerçek manasına ulaşıyor. Ülkemizde ve dünyada her gün yemek ve geçim sıkıntısı yaşayan, açlıkla mücadele eden milyonlarca insan var. Ramazan ayı yardımların ihtiyaç sahipleri ile buluştuğu, yemeklerin paylaşıldığı ve sevincin çoğaldığı bir ay olarak yaşanılır. Biz Ordu Rotary Kulübü olarak bu ramazan ayında ihtiyaç duyan ailelere gıda yardımında bulunmaktan dolayı mutlu olduk’’ şeklinde konuştu. Başkan Funda Irmak Yılmaz, bu paketlerin hazırlanmasında katkı ve emeği geçen üyelere verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.




Anahtar Kelimeler : Rotary’den, İyilik, Hareketi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler