- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
ŞENLİKOĞLU: “GİRESUN’UMUZA DEĞER VERİYORUZ”
Başkan Şenlikoğlu’nun yoğun çabalarıyla hayata geçirilen “Özgürlük Yolu Projesi” taraflı tarafsız herkes tarafından çok beğenildi.
Giresun’un doğal güzelliklerini, zengin kültürel mirasını yerli ve yabancı turistler ile vatandaşların hizmetine sunmaya devam eden Başkan Şenlikoğlu, DOKAP desteğiyle yapımı tamamlanan “Özgürlük Yolu Yenileme ve Çevre Düzenleme” projesini de kullanıma sundu.
Yoğun katılım ile aydınlatma lambaları yakılan “Özgürlük Yolu Yenileme ve Çevre Düzenleme” projesi şehre apayrı bir hava kattı.
Tarihi, kültürel yapısı ve harika deniz manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çeken en önemli lokasyonlardan biri olan Özgürlük Yolu’nun son hali vatandaşlar tarafından çok beğenildi.
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, turizme büyük önem verdiklerini, şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini gün yüzüne çıkarmaya devam ettiklerini belirterek, “Hayata geçirdiğimiz turizm kazanımları şehrimizin değerini artıracak ve yerel kültürün daha geniş kitlelere ulaşmasına katkı sağlayacaktır. Şehrimizde gizli kalmış turistik mekanlar ve doğal güzellikleri, belediyemiz tarafından başlatılan turizm hamlesiyle gün yüzüne çıkartıyoruz. Bunlardan birisi olan Özgürlük Yolu Projemiz ziyaretçiler için unutulmaz bir gezi noktası olacak. Turizm hamlelerimiz sadece ziyaretçilere değil, aynı zamanda yerel ekonomiye de önemli katkılar sağlayacaktır. Bizler tarihimize ve kültürel varlıklarımıza değer veriyoruz. Şehrimizi güzelleştirmek ve vatandaşlarımızın kültürel bağ kurduğu bu alanlarımızı hak ettiği değere kavuşturuyor olmak bizleri mutlu ediyor. Tarihi ve kültürel değerlerimizin gelecek yıllarda da yaşatılması adına gerçekleştirdiğimiz Özgürlük Yolu Projemiz Giresun’umuza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

