HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
25 Mart 2024 Pazartesi Saat: 13:06

O İLÇE'YE YENİ PROJE GELİYOR

Orman Genel Müdürlüğü’ne tahsisli şehir ve Karadeniz manzaralı 275 dönümlük bir alan bulunduğunu ifade eden Başkan Kibar, “Fatsa’ya çok yakışacak bir proje hazırlığındayız” dedi.
O İLÇE'YE YENİ PROJE GELİYOR

FATSA TERZİOĞLU TEPESİNE MİLLET ORMANI PROJESİ
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 31 Mart Yerel Seçimlerini kazandıkları takdirde yeni dönemde kendisini en çok heyecanlandıran projelerden birinin Terzioğlu Tepesi’ne (Aytepe) yapmayı hedefledikleri Millet Ormanı Projesi olduğunu söyledi.
Ayazlı mahallesinin yüksek kesiminde Orman Genel Müdürlüğü’ne tahsisli şehir ve Karadeniz manzaralı 275 dönümlük bir alan bulunduğunu ifade eden Başkan Kibar, “Fatsa’ya çok yakışacak bir proje hazırlığındayız” dedi.
“PROJEYİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZ İLE TAKİP EDECEĞİZ”
Terzioğlu Tepesi Millet Ormanı Projesi’nin kendisini en çok heyecanlandıran projelerden bir tanesi olduğunu belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Büyükşehir Belediye Başkanımızla Terzioğlu Tepesi’ne bir proje yapılması ile ilgili konuşmuştuk. Sonrasında bu projeyi Tarım ve Orman Bakanlığımıza yazdık ve olumlu sonuç aldık. Ayazlı mahallemizin üst tarafında bulunan yaklaşık 275 dönüm alan üzerinden Terzioğlu tepesine Millet Ormanı yapılacak ve inşallah yeni dönemde Büyükşehir Belediyemiz ve ilçe Belediyesi olarak biz bu projeyi takip edeceğiz. Şehrimizi ve Karadeniz’i gören bir ortama yapılacak olan bu proje içerisinde Kır kahvesi, restoran, spor alanları, mesire alanı, yürüyüş yolları, sosyal donatı alanları, otoparklar ve seyir terası olacak.” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : O, İLÇE'YE, YENİ, PROJE, GELİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler