HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Mart 2024 Pazar Saat: 20:24

AZ LAF ÇOK İŞ !

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Hilmi Güler yeni dönemde Ordu’ya Altınordu’ya ve tüm ilçelere kazandırmayı hedeflediği projelerini bugün düzenlenen lansman programında kamuoyuna tanıttı.
AZ LAF ÇOK İŞ !

Programa AK Parti ve Cumhur İttifakından siyasi isimler ve çok sayıda  vatandaş katılım sağladı. Güler sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda;Birlikte başardık, birlikte kazanacağız.

Türkiye Yüzyılında Ordu'muzu ülkemizin parlayan yıldızı yapmak için hazırlamış olduğumuz yatırım ve projelerimizi takdim etmek için milletvekillerimizin, ilçe belediye başkanlarımızın ve adaylarımızın, AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımızın, iş insanlarımızın, sivil toplum kuruluşu temsilcilerimizin, basın mensuplarımızın ve birbirinden değerli hemşehrilerimizin katılımları ile proje tanıtım toplantımızı gerçekleştirdik.

Salonun coşkusu, hemşehrilerimizin teveccühü ve teşkilatlarımızın heyecanı 31 Mart gecesi yaşanacak Cumhur İttifakı Zaferinin müjdecisi oldu.

"Az laf, çok iş" diyerek Ordu'ya, Ordulu hemşehrilerimize, 19 ilçemizin tamamına kazandırdığımız yatırımlar ve 19 ilçemizin tamamına altın çağını yaşatacak olan projelerimiz ile eser ve hizmet siyasetini hız kesmeden sürdüreceğiz.” dedi

 

 HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : AZ, LAF, ÇOK, İŞ, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler