HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Mart 2024 Cumartesi Saat: 13:47

TABAKHANE DERESİ KURTULUYOR

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in öncülüğünde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile birlikte yapılan ıslah çalışmalarının ardından sıra çevre düzenlemesine geldi.
TABAKHANE DERESİ KURTULUYOR

Ünye'de Tabakhane Deresi'nde Yenilik Rüzgarı Estiriliyor

Ünye'nin kalbinde uzun yıllardır bir baş belası olan Tabakhane Deresi'nde önemli bir dönüşüm yaşanıyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler liderliğinde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü ile işbirliği içinde yürütülen ıslah çalışmalarının ardından şimdi sıra çevre düzenlemesine geldi.

Başkan Güler'in ikinci 5 yılını kapsayan döneminde hayata geçirilmesi planlanan "Ünye Tabakhane Deresi Kenarı Peyzaj ve Aydınlatma Çalışması" projesi, Ünye'nin siluetine yepyeni bir soluk getirecek. Kentin estetiğine estetik katacak olan bu projede; yeşil alanlar, çocuk oyun alanları, ahşap oturma grupları, modern aydınlatma direkleri, sıcak asfalt ve kaldırım düzenlemeleri gibi unsurlar yer alacak.

Bu kapsamlı projeyle birlikte Tabakhane Deresi'ndeki yılların sorunları tarihe karışacak ve Ünye, göz alıcı bir cazibe merkezine dönüşecek. Yerel halka ve ziyaretçilere ferah bir yaşam alanı sunacak olan bu proje, kentin sosyal ve kültürel hayatına da olumlu katkılar sağlayacak.

Başkan Güler, projenin hayata geçirilmesiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Ünye'nin tarihine ve doğal güzelliklerine uygun bir şekilde hazırlanan bu projeyle, Tabakhane Deresi'nin eski sıkıntılı günleri geride kalacak. Kentimize ve halkımıza hayırlı olsun" dedi.

Ünye'nin yeni yüzü, Tabakhane Deresi'nin çevre düzenlemesiyle birlikte ortaya çıkacak ve şehre yeni bir soluk getirecek.




Anahtar Kelimeler : BU, PROJE, İLE, TABAKHANE, DERESİ, KURTULUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler