HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
22 Mart 2024 Cuma Saat: 11:54

Ordulu Gençlerden Down Sendromu Farkındalık Etkinliği

Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Altınordu, Fatsa ve Ünye Gençlik Merkezlerinde Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri gerçekleştirildi.
Ordulu Gençlerden Down Sendromu Farkındalık Etkinliği

Altınordu, Fatsa  ve Ünye Gençlik Merkezleri tarafından 21 Mart Down Sendromu Farkındalık Günü etkinlikleri kapsamında Altınordu Özel Eğitim Uygulama Okulunda down sendromlu gençlerle bir araya gelinerek spor ve eğlence dolu bir gün geçirildi.

 

Ordu Gençlik Merkezi Gençlik Çalışanları gözetiminde gerçekleşen spor faaliyetleri, yüz boyama, dans ve müzik etkinlikleriyle down sendromlu gençlerin potansiyellerinin farkına varma yolunda bir adım daha attı.

 

Çeşitli faaliyetlerle gençlerin farklı sporları tanıma imkânı bulduğu etkinlikte, birlik ve beraberlik içerisinde eğlenen gençler unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Etkinlikle ilgili bir açıklama yapan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç; “Down sendromlu bireyler, dünyamızın renklerinden biridir. Down sendromu farkındalık gününde, hepimizin birbirimize destek olması ve farklılıkları kucaklaması gerektiğini hatırlıyoruz. Her bireyin benzersiz olduğunu ve herkesin aynı sevgi, saygı ve fırsatlara layık olduğunu unutmayalım” dedi.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler