HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Mart 2024 Perşembe Saat: 10:30

RTÜK Başkanı Şahin, Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

Mezun olduğu AHBVÜ İletişim Fakültesi öğrencileriyle bir araya gelen RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, başarılı olmanın yolunun çok okumak ile azimden geçtiğini söyledi.
RTÜK Başkanı Şahin, Tecrübelerini Öğrencilerle Paylaştı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu Başkanı Ebubekir Şahin, mezunu olduğu yeni adıyla Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi İletişim Fakültesinde ders verdi.

Fakültenin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünden 1995 yılında mezun olan Şahin, bu kez Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümünün konuğuydu.

İletişim Fakültesinin 3 ayrı bölümünden öğrencilerin katıldığı “Güncel Sorunlar” isimli derste RTÜK Başkanı Şahin, mesleki tecrübelerini anlattı.

“Okumak, en az bir dil ve azim”

Öğrencilerle tecrübe paylaşımı gerçekleştiren Şahin, okuldan aldığı teorik bilgileri pratik hayatta çok verimli kullandığını dile getirdi. Kendisinin de üniversite çağında iki çocuğu bulunduğunu ifade eden Şahin, dijital dünyanın gençleri tembelleştirdiğini belirterek, öğrencilerin okumaktan vazgeçmemelerini istedi.

Çok okumanın mesleki hayatta önemli kazanımları beraberinde getirdiğini aktaran Ebubekir Şahin, en az bir yabancı dilin şart olduğunun altını çizdi.

Başında bulunduğu RTÜK hakkında da bilgiler veren Şahin, iletişim fakültesi öğrencilerine ayrı bir önem verdiğini ve 2024 yılı içerisinde alınacak RTÜK Uzman Yardımcılarının ağırlıklı olarak iletişim mezunlarından seçileceğini ifade etti.

Program, derste çekilen anı fotoğrafının ardından “Genç İletişim” adlı okul radyosunun ziyaret edilmesiyle son buldu.

BHA





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler