HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Mart 2024 Çarşamba Saat: 12:56

Aybastılı Profesör Dekan Oldu

Geçtiğimiz Şubat ayı başında Profesör Doktor ünvanı alan Aybastılı isim Ersin Müezzinoğlu bu seferde Karabük Üniversitesi‘nde dekan oldu.
Aybastılı Profesör Dekan Oldu


Karabük Üniversitesi‘nde farklı kademelerde görev yapan ve en son Türkiye’nin ulusal ve uluslararası ilk sosyal bilimler festivali olan sosyalfest'te aktif rol alan KBÜ Akademisyenlerinden Aybastı esnaflarından Recep Müezzinoğlu’nun oğlu Prof. Dr. Ersin Müezzinoğlu, KBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atandı.

 

PROF. DR. ERSİN MÜEZZİNOĞLU KİMDİR ?

1978 yılında Ordu’nun Aybastı ilçesinde doğdu. Niğde Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nden (1999) mezun oldu. Erciyes Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Tarih Anabilim Dalında yüksek lisansını(2004) ve doktorasını (2012) tamamladı. 1999-2013 yılları arasında Milli Eğitim Bakanlığında öğretmen ve okul yöneticisi olarak çalıştı. Karabük Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Siyasi Tarih Anabilim Dalı’nda 2013 yılında Dr. Öğr. Üyesi, 2018’de ise doçent oldu. Akademik işlerinin yanısıra 2014-2022 yılları arasında enstitü müdür yardımcılığı ile dekan yardımcılığı görevlerini de yürüttü. Ersin Müezzinoğlu halen aynı yerde Türk Siyasal Hayatı, Türk Dış Politikası ve Modern Balkanlar Tarihi üzerine çalışmalarını sürdürmektedir. Belirtilen konularda kitap, kitap bölümü ve makaleleri bulunmaktadır. Müezzinoğlu oğlu son olarak KBÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanlığına atandı.

 




Anahtar Kelimeler : Aybastılı, Profesör, Dekan, Oldu

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler