HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Mart 2024 Salı Saat: 13:08

BİR YENİ KAZANIM DAHA !

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, şehre kalıcı eserler kazandırmaya devam ediyor.
BİR YENİ KAZANIM DAHA !

Başkan Şenlikoğlu: “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durup en iyi şartlarda spor yapmalarını ve kilerini geliştirmelerini sağlayabilmek için yaptığımız Çıtlakkale Semt Sahamız hayırlı uğurlu olsun. Hizmetlerin en güzellerini hak eden güzel şehrimiz Giresun’umuza yeni yatırımlar kazandırmaya devam edeceğiz.”

Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Giresun Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında Çıtlakkale Mahallesi’nde yapımı tamamlanan modern “Semt Sahası” tamamlandı ve törenle hizmete açıldı.

Semt Sahasının bitmesini dört gözle bekleyen çocukların törendeki büyük mutlulukları görülmeye değerdi.

Toplam alanı 3 bin 500 metrekare olan projede; 2 bin 450 metreküp taş duvar, 200 metre korkuluk, iki farklı boyutta profesyonel zeminli halı saha (20x16 ve 38x19), çocuk oyun gurubu, kamelya ve peyzaj alanları yer alıyor.

Açılış töreninde konuşan Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, Aksu Semt Sahası’nın ardından ikinci olarak Çıtlakkale Semt Sahası’nı hizmete açtıklarını, Erikliman Semt Sahası’nın ise tamamlanma aşamasında olduğunu söyledi.

Başkan Şenlikoğlu: “Geleceğimizin teminatı gençlerimiz eğitimle, kültürle, sanatla, sporla gündeme gelmeli. Bunun için gençlerimize yönelik hizmetlerimize çok büyük önem veriyoruz. Semt sahaları çocuklarımızın ve gençlerimizin çok daha konforlu, güvenli ve rahat bir şekilde spor yapmalarına imkan sağlıyor. Çocuklarımızın sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yönlerinin gelişmesi çok önemli, bizlerde bu bilinçle geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ve gençlerimize her türlü imkanı sunmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin en iyi şartlarda spor yapmaları ve keyifli vakit geçirmeleri için hayata geçirdiğimiz bu semt sahamızın mahalle sakinlerimize, çocuklarımıza ve gençlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Çocuklarımız burada kötü alışkanlıklardan uzak duracaktır. Güzel günlerde kullansınlar. Şehrimizin tüm mahalleleri içerisinde uygun olan tüm alanlarda bu ve benzeri projeleri yapmak üzere 5 yıllık planlarımızı gerçekleştirdik. Gençlerimiz enerjisini doğru yolda harcasın diye mahallelerimize spor sahaları yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : BİR, YENİ, KAZANIM, DAHA, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler