HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
FINDIK BORSASI
2 Ağustos 2025 Cumartesi
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 13:26
BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİTLERİMİZİ UNUTMADI
Ordu Büyükşehir Belediyesi, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla il genelinde bulunan şehit mezarlarında çevre düzenleme ve bakım çalışması gerçekleştirdi.

Belirli aralıklarla şehit mezarlarını ziyaret ederek çevre düzenleme ve bakım çalışması yapan Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığına bağlı Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekipleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü öncesinde de şehitlerimizi unutmadı. Mezarlıklarda temizlik ve düzenleme çalışması gerçekleştiren ekipler şehit mezarlarının başucunda bulunan Türk bayraklarını da yenisiyle değiştirdi.
PERSONELLERDEN ŞEHİTLERİMİZE 19 HATİM YAPILDI
Yapılan çalışmalarla vatandaşların kabir ziyaretini rahatlıkla yapmasını sağlayan Mezarlıklar ve Cenaze Hizmetleri Şube Müdürlüğü personelleri, aynı zamanda büyük bir vefa örneği göstererek 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla vatan uğruna şehit olan canlar için 19 hatim yaptı.
HABER MERKEZİ
Anahtar Kelimeler :
BÜYÜKŞEHİR, ŞEHİTLERİMİZİ, UNUTMADI
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?