HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
18 Mart 2024 Pazartesi Saat: 11:48

Soğuk ve Yağışlı Havaya Hazır Olun!

Türkiye, yeni bir yağışlı ve soğuk havanın etkisi altına giriyor. Hava sıcaklıklarının yağışla birlikte hafta ortasından itibaren batı bölgelerden başlayarak azalması bekleniyor.
Soğuk ve Yağışlı Havaya Hazır Olun!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son tahminlere göre bugün yurdun güney ve doğusunun yer yer çok bulutlu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Antalya'nın batı kıyıları ve Tokat çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yurdun güneydoğu kesimlerinde kuvvetli olması beklenen yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun karla karışık yağmur ve kar yağışı şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Önümüzdeki 5 günlük süreçte, yurdun tamamına yakın bölümünde yağış görülecek. Yağışlar iç kesimlerde karla karışık yağmur ve kar, kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak şeklinde olması bekleniyor.

Soğuk ve yağışlı hava geri dönüyor

Mevsim normalleri civarında ve yer yer üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının hafta ortasında batı bölgelerden başlayarak azalması bekleniyor.

Hafta boyunca günün en yüksek sıcaklık değerleri, Ankara'da 6, Samsun'da 9, İstanbul ve Diyarbakır'da 11, İzmir'de 16, Adana'da 17, Antalya'da 19 derece civarlarına düşecek. 




Anahtar Kelimeler : Soğuk, ve, Yağışlı, Havaya, Hazır, Olun!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler