HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mart 2024 Pazar Saat: 14:45

BAŞKAN GÜLER’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 109. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
BAŞKAN GÜLER’DEN 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ MESAJI

Tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen Çanakkale’de zafere ulaştığını vurgulayan Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Çanakkale Zaferi, Türk Milletinin sarsılmaz birlik ve beraberliğinin en güçlü nişanesi; tarihten silinmek istenen bir milletin, bütün imkânsızlıklara rağmen vatanını korumak için verdiği milli mücadelenin destanıdır.
Kahraman askerlerimizin inanç ve azmi, milletimizin üstün fedakârlıklarıyla Çanakkale’de elde edilen eşsiz başarı, Kurtuluş Savaşı’na giden yolda en büyük gücümüz olmuştur.
Her bir köşesinde ayrı bir kahramanlık hikâyesi bulunan ve Çanakkale’yi geçilmez kılarak verdikleri mücadeleyle düşmanlarının bile takdirini kazanmış olan ecdadımız ile ne kadar çok gurur duysak azdır.
Bu topraklarda varlığını sürdüren bizlere düşen en büyük görev, kahraman ecdadımızdan, aziz şehitlerimizden bize miras olan vatanımıza birlik beraberlik içerisinde sahip çıkmaktır.
Bu vesileyle Çanakkale Zaferi’nin 109. yıl dönümünde başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatanı, bayrağı ve istiklâli bizlere mukaddes bir emanet olarak bırakan, geçmişten bugüne gerek istiklâlimiz gerekse bölünmez bütünlüğümüzü müdafaa uğruna kendini feda eden tüm aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, vatanı için canını feda eden evlatlarını toprağa veren şehit ailelerimize de sabırlar diliyorum.”
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, GÜLER’DEN, 18, MART, ÇANAKKALE, ZAFERİ, MESAJI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler