HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mart 2024 Pazar Saat: 12:42

YENİLENME PROJELERİ DEVAM EDİYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun şehrin ana caddelerini yenileme projeleri devam ediyor.
YENİLENME PROJELERİ DEVAM EDİYOR


Giresun Belediyesi’nin modern ve daha yaşanabilir bir şehir için ortaya koyduğu prestij cadde projesi kapsamında yenilediği caddeler, hem vatandaşların hem de Giresun’a gelen ziyaretçilerin beğenisini kazanırken, bu caddelerin esnaflarının da yüzü gülüyor.

Bu kapsamda, Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi’nde, altyapı yenilenmesi, modern kaldırım imalatı, ilk etap asfalt serimi ve dekoratif aydınlatmanın ardından ikinci etabının asfalt serimi de tamamlanarak cadde baştan aşağı yenilendi. Caddenin son hali bölgeye ayrı bir hava getirdi ve şehrin gözde caddelerinden biri haline geldi.

Cadde esnafı ise yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “Bir yerin güzelleşmesi ve modernleşmesiyle birlikte insanların o bölgeye olan ilgisinin arttığı bir gerçektir. Biz esnaflar olarak yenileme çalışmalarından ve bize verilen değerden oldukça memnunuz. Belediye Başkanımız Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine bu çalışmasından dolayı çok teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bilindiği üzere, daha önce; Nihatbey Caddesi, Pazar Caddesi ve Fatih Caddesi’nde Prestij Cadde projesi tamamlanmış ve çalışmalar taraflı tarafsız herkesten tam not almıştı.




Anahtar Kelimeler : YENİLENME, PROJELERİ, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler