HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mart 2024 Pazar Saat: 12:05

Bakan Tekin, Esnaf Ziyaretine Çıktı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, günü birlik geldiği Ardahan’da, AK Parti ve MHP’lilerin katılımı ile kongre caddesindeki esnafları ziyaret etti.
Bakan Tekin, Esnaf Ziyaretine Çıktı

Geçtiğimiz günlerde tarikatları savunan çıkışı ile kamuoyunda eleştirilere maruz kalan Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, AK Parti Ardahan Belediye başkan adayı Veteriner Hekim Yunus Baydar’ın seçim çalışmaları kapsamında esnaf ziyaretinde bulundu.

Bakan Tekin’in esnaf ziyaretine AK Parti Ardahan Milletvekili Kaan Koç, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek, AK Parti Ardahan Belediye Başkan adayı Yunus Baydar, MHP Ardahan İl başkanı Turgay Mert, AK Parti Merkez İlçe başkanı Aytaç Ulutaş eşlik etti.

Çeşitli ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Ardahan’a gelen Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ardahan’da Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni de ziyaret etti. Bakan Tekin, ziyaret ettiği okulda öğretmenlerle basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi.

Akşam saatlerinde ise Ardahan Üniversitesi Konuk evinde düzenlenen iftar programına katılan Bakan Tekin burada yaptığı konuşmada, “Ben bakanlık görevine başladıktan itibaren fırsat bulduğum her dakikayı, her anı öğretmen arkadaşlarla beraber geçiriyorum. Dolayısıyla biz birlikte çalıştığımız ve mesai yaptığımız arkadaşlarla sohbet etmeyi, karşılıklı istişareyi önemsiyoruz. Biz 1 milyon 100 bin kişilik bir orduyuz. Ve bu orduyla başarısız olma ihtimalimiz var mı acaba. Kişisel düşüncelerimiz, aidiyetlerimiz farklı olabilir ama ortak noktalarda buluşmalıyız. Bu ülkeyi; bizi bir arada tutan, bizi millet yapan değerlerimiz etrafında buluşmalıyız. Burada buluştuğumuzda da altından kalkamayacağımız hiçbir problem olamaz” dedi.

BHA




Anahtar Kelimeler : Bakan, Tekin, Esnaf, Ziyaretine, Çıktı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler