HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Mart 2024 Pazar

Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu Yapıldı

Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu'nun Genel Kurul toplantısı Samsun'da gerçekleştirildi. Kurucu Başkan Mehmet Yazıcı, Federasyonun ilk Genel Başkanı oldu.
Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu Genel Kurulu Yapıldı

Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu'nun Genel Kurul toplantısı Samsun'da gerçekleştirildi.

Samsun Gazeteciler Cemiyeti Salonunda gerçekleşen Genel Kurul Toplantısında Kurucu Başkan Mehmet Yazıcı, oy birliğiyle seçildi.

Divan Başkanlığını Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu (AVKON) Genel Başkanı Şakir Gürel'in yaptığı toplantıda konuşan Başkan Mehmet Yazıcı; "Şu anda 5 dernekle faaliyette olan Federasyonumuz yakın zamanda Amasya ve Çorum illerinden de katılımla güçlenerek Orta Karadeniz'in sesi olacaktır. Bir yandan meslektaşlarımızın sesi olacağız, bir yandan da birlik ve beraberlik içerisinde yapacağımız çalışmalarla bölgemizin tanıtımı, gelişimi ve sorunlarının çözümü için gayret edeceğiz" dedi.

Kurucu Genel Başkan Mehmet Yazıcı ve Yönetim Kurulu'nu tebrik eden AVKON Genel Başkanı Şakir Gürel ise; "Avrasya Medya ve İletişim Konfederasyonu çatısı altında 5 Federasyonumuzla faaliyetlerimizi sürdürüyorduk, aramıza katılan Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonumuzla daha da güçlendik. Yakın zamanda tüm bölgelerimizde Federasyonu olan güçlü bir oluşum haline geleceğiz. Özellikle Basın Meslek Yasası'nın bir an önce çıkması ve yürürlüğe girmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.

Toplantıdaki oylamada Orta Karadeniz Gazeteciler Federasyonu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu Asil Üyeler: Bahtiyar Kahveci, Hüseyin Kömür, Cihan Çakır, Ahmet Seven, Resul Akçay, Doğan Kan, Bayram Ok, Samet Abanoz, Muradiye Ergin, Gökhan Gül.

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Hüseyin Kurt, Gökhan İçkilli, Hakan Özen, Hamdi Şeker, Mücahit Gürel, Ahmet Koç, Cüneyt Turguter, Bengül Alkan, Adnan Öz, Mehtap Demiralp.

Denetim Kurulu Asil Üyeler: Turgay Sözen, Cengiz Keskin, Hicran K. Kınık.

Denetim Kurulu Yedek Üyeler: Çetin Kamil Genç, Hamit Seven, Gökhan Beşikçioğlu. 

HABER: Mehmet Emin Danış





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler