HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 16:14

Vali Erol, Çamaş ve Kabataş’ı Ziyaret Etti

Vali Muammer Erol, çeşitli ziyaret, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere gerçekleştirdiği ilçe ziyaretleri kapsamında Çamaş ve Kabataş ilçelerini ziyaret etti.
Vali Erol, Çamaş ve Kabataş’ı Ziyaret Etti

İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz ve İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ile birlikte ilk olarak Çamaş İlçesine giden Vali Erol, buradaki programına Kaymakamlığı ziyaret ederek başladı.

 

İlçe Kaymakamı Mehmet Emin Şen,  Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, İlçe Emniyet Amiri Bayram Çolak, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Bülent Donbaloğlu tarafından karşılanan Vali Muammer Erol, Kaymakamlık Makamına geçerek  ilçenin genel durumu, ihtiyaçları ve ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında Kaymakam Mehmet Emin Şen’den bilgi aldı.

 

Çamaş’ın asayiş yönünden huzurlu, sakin ve sıkıntısız bir ilçe olduğunu ifade eden Kaymakam Mehmet Emin Şen’in ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiği Vali Muammer Erol ise mesleğe yeni başlayan genç Kaymakamların kendilerini mesleki yönden iyi yetiştirmeleri ve yabancı dillerini geliştirmeleri tavsiyelerinde bulundu.

 

Belediye çalışmaları, hizmetleri ve projeleriyle ilgili Vali Erol’a detaylı bilgi veren Belediye Başkanı Mahmut Ayparçası, “İlçemizde 600 kilometreyi bulan yol ağımız var. Geçtiğimiz yıllarda 5 defa sel afetine maruz kaldık.  Sel afetleri, 6 Şubat depremi ile birlikte ciddi bir yük getirdi bize. Zor bir süreçten geçtik. Ama Allah’a şükür kısa sürede yıkılan, tahrip olan altyapı hizmetlerini yaptık. Hizmetlerimiz devam ediyor. Bu vesileyle ilçemize hoş geldiniz diyorum. Ziyaretinizle bizleri onura ettiniz. Çok teşekkür ediyorum”  dedi.

 

Çamaş  programı kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Muammer Erol, İlçe Emniyet Amiri Bayram Çolak ve İlçe Jandarma Komutanı Bülent Donbaloğlu’ndan ilçenin güvenlik ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

 

Çamaş programının ardından Kabataş ilçesine giderek Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Muammer Erol, Kaymakam İbrahim Karakuş, Belediye Başkanı Yakup Yılmaz ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

 

 

Daha sonra belediye hizmet binasına geçerek Belediye Başkanı Yakup Yılmaz’dan bilgi alan Vali Erol, daha sonra program kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Muammer Erol, İlçe Emniyet Amiri Muzaffer Arslan, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Önal’dan ilçenin güvenlik ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler