- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
JUDO ANTRENÖRLÜK KURSU BAŞLADI

Genç’ten Judo Antrenörü Adaylarına Ziyaret
15 Mart 2024 Cuma günü başlayan eğitim, Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yeni Ordu Stadyumu Judo Antrenman Salonunda 35 kursiyerin katılımı ile Kurs eğiticileri Mehmet Yılmaz (Balıkesir), Gökmen kaptan (Trabzon) ve Olimpiyat 3.sü Hülya Şenyurt (Ordu) tarafından eğitimler uygulamalı ve teorik olarak gerçekleştiriliyor.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, 1. Kademe yardımcı antenör kursunu ziyaret etti. Genç ”Çeşitli bölgelerden gelen antrenör adaylarımızın eğitim süreçlerinde ev sahipliği yapıyoruz. Judo faaliyetlerinin ilimizde yapılmasını sağlayan ve kursu Ordu İlimizde açan Hemşerimiz Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuza teşekkür ederim. 1 hafta boyunca eğitim alacak yeni antrenör adaylarına başarılar dilerim.”dedi.
1. Kademe Yardımcı Antrenör Yetiştirme Kursu Uygulama Eğitimi ve Sınavı ile birlikte 23 Mart 2024 tarihinde sona erecek.