HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 12:09

SADECE EVLERİNDE DEĞİL, GÖNÜLLERİNDE DE AĞIRLIYOR

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ve eşi Ayfer Tören, hane ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaretlerinde vatandaşların büyük sevgisi ve sıcaklığı ile karşılanan çift, misafir gibi değil, adeta aileden biri oluyor.
SADECE EVLERİNDE DEĞİL, GÖNÜLLERİNDE DE AĞIRLIYOR

VATANDAŞLAR ORDU’NUN ÖRNEK ÇİFTİNİ SADECE EVLERİNDE DEĞİL, GÖNÜLLERİNDE DE AĞIRLIYOR 

  Başkan Tören, “Bu huzurun tarifi yok” sözleriyle ziyareti değerlendirerek şu ifadelere yer verdi:  “Eşim Ayfer ile birlikte Acar Ailesine konuk olduk.  Kucaklaştık, anlattık, dinledik, muhabbet gördük, sevgi gördük, samimiyet gördük.  En önemlisi de şahsımıza duyulan güvenin huzurunu doyasıya yaşadık. 

Bizi, hanelerinde ve gönüllerinde ağırlayan Hatice ablamıza, Tahsin ağabeyimize ve muhabbet soframızın bereketi komşularımıza şükranlarımı sunuyorum. 

Hemşehrilerimizin samimi ilgileri sevgileri, güvenleri, muhabbetleri ve yüksek teveccühleri 31 Mart’ta sandıklardan taşacak inşallah. 

Bu sürecin sonunda hiç kimsenin geride kalmadığı, kazananının ayrımsız her bir ferdiyle büyük Altınordu Ailemizin olduğu, yeni bir başarı hikayesiyle 1 Nisan sabahı yine, yeniden Altınordu aşkına Bismillah diyeceğiz.  

Allah bizi mahcup etmesin.”





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler