HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
15 Mart 2024 Cuma Saat: 11:06

"AYAĞIMIZI GAZDAN ÇEKMEYECEĞİZ"

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar kent merkezi ve kırsal mahallelerde beton yol ve sıcak asfalt çalışmalarının seçimi kazandıkları takdirde yeni dönemde de hız kesmeden devam edeceğini söyledi.
"AYAĞIMIZI GAZDAN ÇEKMEYECEĞİZ"

FATSA BELEDİYE BAŞKANI İBRAHİM ETEM KİBAR: "KENTSEL VE KIRSAL ALANLARDA YOL PLANLAMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDECEK"
Fatsa'da 11 tane grup yolunun olduğunu belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Bu 11 grup yolunun 2 tanesi bir önceki Büyükşehir Belediye Başkanımız zamanında hizmete girmişti. Diğer 9 tanesi tam 60 mahalleye hizmet veren grup yolumuz sıcak asfalt ve beton yol olarak sayın Bakanımız Büyükşehir Belediye Başkanımız önderliğinde Fatsa'mızdaki tüm hemşerilerimizin hizmetine girdi. Çalışmaların devam ettiği iki grup yolumuz var, inşallah onları da kısa sürede konforlu hale getireceğiz." dedi.

Karadeniz coğrafyasında en büyük sorunun yol olduğunu ifade eden Başkan Kibar, "Biz göreve gelmeden önce şehrimizde sorduğumuzda yüzde 40'ın üzerinde yol ve altyapı problemi çıkıyordu. Biz yaptığımız çalışmalarla bu rakamı yüzde 23'lere kadar düşürdük. Yeni dönemde inşallah yüzde 15'lerin altına indireceğiz fakat Ordu'da ve Ünye'de çevre yollarımız tamamlanmış olmasına rağmen yine de en büyük problemlerden bir tanesi trafik ve altyapıdan geçiyor. İnşallah Yeni dönemde de gazdan ayağımızı çekmeden yol ve alt yapıp
çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz." diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : "AYAĞIMIZI, GAZDAN, ÇEKMEYECEĞİZ"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler