HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Mart 2024 Perşembe Saat: 16:39

“WYNDHAM GARDEN” AÇILIYOR

12. Genel Kurulunu gerçekleştiren Çambaşı Wyndham Garden Otel, muhteşem kar manzarasıyla ortaklarını ağırladı. Otel, 15 Mart'tan itibaren misafir kabul etmeye başlayacak.
“WYNDHAM  GARDEN” AÇILIYOR

Çambaşı Wyndham Garden Otel 9 Mart 2024 tarihinde 12. Genel kurulunu çoğunluk ortağı ile birlikte kayak tesisinin merkezindeki otelinde bol kar manzaralı bir ortamda gerçekleştirildi. Katılan ve katılamayan tüm ortakların müşterek kararları ile bundan sonraki yol haritası belirlendi.

Çambaşı A.Ş Yönetim Kurulu adına Bşk. Cem Şenocak yaptığı açıkalamda, “2010 yılında kayak tesisi ile fikrii temelleri atılan, 2012 yılında şirket kurulumu gerçekleşen 2016’da ilk genel kurulunu yapan Çambaşı Yatırım A.Ş 2018 de devletten 49 yıllığına arazisini kiralayabildi. 2019’da 43 bin m² arsa üzerine inşaatına başladığımız otel yatırımımız 12 bin m² kapalı olan 80 oda 160 yatak olarak bakanlığa taahhütlümüz var iken, 2022’de ilave ettiğimiz 65 bin m² ile arsamız 110 bin m² ye yaklaştı ve yatak sayımızı 350’ye çıkartma kararını aldık.

49 yıl içeresinde 600 yatağa çıkartma iznimizi alarak ödenmesi gereken vergiler ihale tutarları turizm bakanlığına orman işletmeye ve tüm kurumlara ödenmiş işletmenin ihtiyaca ve oluşacak talebe göre oda yatak sayısı artırılacak hale getirilmiştir.

2012’de 29 ortakla kurulan şirket geçen süre içerisinde 26’sının ayrılması ile büyük bir değişim yaşayarak yeni ortakların katılımı ile günümüzde 21 ortaklı olarak hızla yoluna devam etmektedir.

Büyük desteğini gördüğümüz Büyükşehir Belediye İştiraki ORBEL başlangıcında yaklaşık % 33 ile katılmış daha sonra her yaptığımız hamlede desteklerini esirgememiştir. Büyükşehir Belediye Başkanlarımız bu süreçte bizlere güven vermişler ancak şirketin faaliyete geçmesi anlamında sembolikte olsa günümüzde ortaklığın devamı anlamında Büyükşehir Belediyesi’nin de görüşleri doğrultusunda sermaye artışlarına katılmadan % 33'lerden % 2’nin altına inmesine rağmen büyük katkıları devam etmiştir. Ayrıca başlangıç ortaklarından bir tanesi de son sermaye artışları hariç geçen bu uzun süreçte birçok sermaye artışına katılmamış ve hissesi % 0,18 civarında kalmıştır. Başlangıç 2012’den iki ortak ve diğer sonradan katılan tüm ortaklar Ülkemizde ve dünyada yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen tüm sermaye artışlarına katılmışlardır. 

9 Mart 2024 Cumartesi günü tümü Ordulu olan, İl içindeki ve dışındaki ortaklarımızın aileleri ile katılımı 12. Genel kurulunu Çambaşı Otel’de çok güzel karlı bir ortamda gece konaklamasını kutlamasını dışarıda kar yağarken kar manzaraları ile, otelimizde ise Doğalgazın çalışanlarımızın müttehitlerimizin ve ortaklarımızın aileleri ile birlikte coşkusu mutluluğu heyecanı sıcaklığı ile açılışını yaptığımız otelimize 15 Mart’tan itibaren misafir kabul edebileceğimizi kamuoyuna duyururken, başlangıçtan bugüne katkısı olan Türkiye'de birçok esere imza atmış mimarımız Ahmet Tercan'a, 2010 yılından itibaren geçmiş Valilerimiz Milletvekillerimiz, Belediye Başkanlarımız, bürokratlarımız, Kabadüz Belediye Başkanımız Yener Kaya, İl ilçe Müdürlerimiz, Kaymakamlarımız, çalışanlarımız müttehitlerimiz otel müdürleri ve personelimiz Türkiye'nin ve Dünya'nın yaşadığı birçok olumsuzluğa rağmen büyük fedakârlıklarla bu eseri ortaya çıkartıp finale gelmemizde en büyük payı olan, Ordu'ya ortaklık kültürü anlamında bir ilki yaşatan ve Turizm anlamında Çambaşı tesislerinin Erciyes Uludağ'ı 5-10 yıl içinde geçeceğine uluslararası bir tesis olacağına inanan Ordu turizmine istihdamına başlangıç anlamında mührünü vuran fedakâr ortaklarımıza, geldiği günden beri iyi niyetli ve yaklaşımı ile güven veren Valimiz Muammer Erol ile Büyük Şehir Bld. Başkanımız Hilmi Güler Ordu'ya Karadeniz'e özel ilgi ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ediyorum” dedi.     




Anahtar Kelimeler : “WYNDHAM, GARDEN”, AÇILIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler