HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Mart 2024 Perşembe Saat: 16:02

KEDİ KATİLİNE TUTUKLAMA YOK !

İstanbul’da bir site içerisinde site sakinlerince beslenen Eros isimli kediyi canice işkence yaparak katleden İbrahim Keloğlan’ın duruşması bugün Küçükçekmece Adliyesi’nde gerçekleştirildi
KEDİ KATİLİNE TUTUKLAMA YOK !


İstanbul Başakşehir’de site sakinlerince site içerisinde beslenen, bakılan ve Eros ismi verilen kediyi asansörde 6 dakika boyunca işkence yaparak öldüren sanık İbrahim Keloğlan için bugün karar çıktı. Saat 10.30’da başlayan duruşmaya binlerce hayvansever kapıda bekleyerek ve sloganlar atarak eşlik ettiler. Mahkemeden alınan bilgileri sosyal medyadan yayınlayan avukatlar, savcının mütalaasında “Sanık, kediyi kaçmasına rağmen ısrarla takip etmiş, merhametsiz ve acımasız bir şekilde canavarca hisle öldürmüştür. Tüm deliller doğrultusunda sanık hakkında üst sınırdan ceza verilmesini ve tutuklanmasını talep ediyorum” ifadelerine yer verildiği duyurdular.

Karar için ara verilen duruşmada sanık İbrahim Keloğlan için 3 yıl hapis cezası, iyi hal indirimi ile 2 yıl 6 aya düştü ve yurt dışı yasağı cezası kararı çıktı. 

BHA




Anahtar Kelimeler : KEDİ, KATİLİNE, TUTUKLAMA, YOK, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler