HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Mart 2024 Çarşamba Saat: 17:19

ORDU "AŞKINA" SAHİP ÇIKACAK

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmalarına mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek devam ediyor.
ORDU "AŞKINA" SAHİP ÇIKACAK

Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Aşkın Tören, seçim çalışmalarına mahalle gezileri, esnaf ziyaretleri ve vatandaşlarla bir araya gelerek devam ediyor.

Altınordu Ordu Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan ve Ordu Kültür Sanat Merkezi'nde düzenlenen anma programına katılan Başkan Aşkın Tören, emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti.

Başkan Tören, “Bu vesileyle Cumhuriyet’imizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milletimizin gönlünde müstesna bir yere sahip olan büyük vatan şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u ve Millî Mücadele’mizin tüm kahramanlarını saygıyla ve rahmet yâd ediyorum.” dedi.

Havanın güneşli olmasını değerlendiren Başkan Aşkın Tören, MHP Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk ve Eşi Ayfer Tören ile birlikte Ahmet Cemal Mağden Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, hemşehrileriyle hasbihal etti.

Başkan Tören, İsmet Paşa Caddesinde de Milletvekili Şanlıtürk ve eşi Ayfer Tören’le birlikte İftar öncesi iş yerlerini ziyaret ederek esnafları ve vatandaşları dinledi.

Başkan Tören, “Duaları, destekleri ve güler yüzleri ile günümüzü güzelleştiren, gücümüze güç katan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Ünlü halk ozanımız Neşet Ertaş’ın dizlerinde dediği gibi 'Kalpten kalbe bir yol vardır, gözünen görünmez sırdır' inancı ve gönül belediyeciliği anlayışıyla gönül verdik gönüller alıyoruz. Bizim sırrımız da işte budur.” diye konuştu.

Son olarak günü Işıklı Mahallesi’nde tamamlayan Başkan Tören, Kertil Tepe Camii’nde kıldığı teravih namazının ardından Mahalle Muhtarı Salih Çelik ve komşularla bir araya geldi.

Başkan Tören, “Bizleri sevgiyle ve samimiyetle bağrına basan büyüklerimize, kardeşlerimize, komşularımıza teveccühleri, destekleri ve duaları için şükranlarımı sunuyorum. Işıklı kararını vermiş.  Işıklı Aşkına sahip çıkacak. Allah hepsinden razı olsun.” şeklinde konuştu.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : ORDU, "AŞKINA", SAHİP, ÇIKACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler