HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Mart 2024 Çarşamba Saat: 15:55

Vali Erol, Gürgentepe ve Gölköy’de İncelemeler Yaptı

Ordu Valisi Muammer Erol, çeşitli ziyaret, inceleme ve temaslarda bulunmak üzere Gürgentepe ve Gölköy ilçelerine gitti.
Vali Erol, Gürgentepe ve Gölköy’de İncelemeler Yaptı

Gürgentepe ilçe ziyaret programına, Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali Muammer Erol, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Buket Yeşilgül, İlçe Emniyet Amiri Ferhat Büyükbayraktar, İlçe Jandarma Komutanı J. Astsb. Kıd. Başçavuş Haydar Karabağ tarafından karşılandı.

 

Daha sonra Kaymakamlık Makamına geçen Vali Muammer Erol’a, ilçenin genel durumu, ihtiyaçları ve ilçede yürütülen çalışmalar hakkında Kaymakam Buket Yeşilgül’den bilgi aldıktan sonra Gürgentepe Belediyesini de ziyaret ederek, belediye hizmetleri, yatırımlar, projeler ve ihtiyaçlar hakkında Belediye Başkanı Yaşar Şahin’den bilgi aldı.

 

Ziyareti dolayısıyla Vali Muammer Erol’a teşekkür eden Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin, “Sayın Valim, ilçemizi ziyaretinizden dolayı çok mutlu olduk. Allah razı olsun sizlerden” diye konuştu.

 

Vali Erol, Adliye teşkilatını da ziyaret ederek, burada görev yapan Savcı ve Hâkimlere bir süre sohbette bulundu ve işlerinde kolaylıklar diledi.

 

Gürgentepe programı kapsamında, İlçe Emniyet Amirliği ile İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Muammer Erol, İlçe Emniyet Amiri Ferhat Büyükbayraktar ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsb. Kıd. Başçavuş Haydar Karabağ’dan ilçenin güvenlik ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı. 

 

Vali Muammer Erol, Gürgentepe İlçe programının ardından Gölköy İlçesine hareket etti.

 

Buradaki programına da, Kaymakamlığı ziyaret ederek başlayan Vali Muammer Erol, Kaymakamlık binası önünde İlçe Kaymakamı Muhammet Sadi Taşyapan, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ ve ilçe protokolü tarafından karşılandı.

 

Vali Erol, Kaymakamlık Makamına geçerek, Kaymakam Muhammed Sadi Taşyapan’dan ilçenin genel durumu, sorunları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı.

 

Vali Erol, Hükümet Konağı içerisinde yer alan Adliye teşkilatını da ziyaret ederek, burada görev yapan Savcı ve Hakimlere bir süre sohbette bulundu ve işlerinde kolaylıklar diledi.

 

Daha sonra Gölköy Belediye Başkanlığına geçen Vali Erol, Belediye Başkanı Fikri Uludağ’dan belediye hizmetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi aldı.

 

Ziyareti dolayısıyla Vali Muammer Erol’a teşekkür eden Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, “Ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız. Çok mutlu olduk. Hemşehrilerimiz adına sizlere çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.  

 

Gölköy programı kapsamında, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını da ziyaret eden Vali Muammer Erol, İlçe Emniyet Amiri Furkan Keleş ve İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Süleyman Erden’den ilçenin güvenlik ve asayiş durumu hakkında bilgi aldı.

 

Vali Muammer Erol, Gölköy’ün Sarıca Mahallesi'nde 2014 yılında faaliyete başlayan CLS Tekstil işletmesini de ziyaret ederek, çalışmalar hakkında İşletme Sahibi Eyüp Çalış’tan bilgi aldı. 

 

Altınordu, Gölköy, Gürgentepe olmak üzere 3 noktada tesisleri bulunan ve LC Waikiki, Zara, H&M firmalarına üretim yapılan tesisi gezdi.


HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler