HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA
SON DAKİKA HABERLER
- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
FINDIK BORSASI
18 Haziran 2025 Çarşamba
Fındık Fiyatı
Fındık Fiyatı
PUAN DURUMU
NAMAZ VAKİTLERİ
13 Mart 2024 Çarşamba Saat: 13:41
VALİ EROL HANE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Vali Erol, Hane Ziyaretlerine Ramazan Ayında da Devam Ediyor

Vali Muammer Erol, şehit, gazi, engelli, dul, yetim, yaşlı, hasta ve ekonomik yoksunluk içinde bulunan ailelere yaptığı ziyaretlere Ramazan ayında da devam ediyor.
Vali Muammer Erol, bu maksatla iki şehit ailesini ve bir engelli ailesini evlerinde ziyaret etti. Vali Erol, ilk olarak Altınordu ilçesi Karacaömer mahallesinde ikamet eden Şehit Uzman Çavuş Zeki İnan’ın ailesine bir ziyaret gerçekleştirdi.
8 Ağustos 2010 tarihinde Mardin’in Ömerli ilçesi Kovanlı Köyünde bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada EYP patlaması sonucu şehit düşen Uzman Çavuş Zeki İnan’ın Karacaömer mahallesinde yaşayan anne Fatma ile baba Hilmi İnan’ın hatırlarını sordu, sabırlar diledi ve “Şehidimizin Ruhu şad olsun” dedi.
Vali Muammer Erol, 5 Eylül 2012 tarihinde Afyonkarahisar'da mühimmat deposunda meydana gelen patlamada şehit olan Uzman Çavuş Cüneyt Akkuş'un Altınordu İlçesi Yenimahalle’de yaşayan anne Türkan ile baba Hasan Akkuş’u da evlerinde ziyaret ederek, bir süre sohbet etti.
“Şehidimize Allah’tan gani gani rahmet diliyorum” diyen Vali Erol, "Evlat acısı zordur. Rabbim sizlere dayanma gücü, sabır versin. Devletimiz her zaman sizlerin yanındadır" dedi.
Yapılan ziyaretlerden mutlu olduklarını belirten şehit aileleri “Sayın Valimiz ziyaretinizle bizleri onurlandırdınız, şeref verdiniz. Alla razı olsun" diyerek, duygularını ifade ettiler.
Vali Erol, engelli vatandaşımız Zeynep Türkeli’yi de Yenimahalle’deki evinde ziyaret ederek, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yardımların yapıldığı 28 yaşındaki engelli Zeynep Türkeli ile bakımını üstlenen annesi Ümran Karaman’a herhangi bir şeye ihtiyaçları olup olmadığını sordu.
Anne Ümran Karaman kızı
Zeynep'in hastalığı ile ilgili bilgi vererek, Ordu’da gündüz bakım evine büyük ihtiyaç duyduklarını anlattı ve ziyareti dolayısıyla Vali Erol'a teşekkür etti.
Vali Muammer Erol, engelli aileler için gündüz bakım evinin ihtiyaç olduğunu bu konuda da Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından bir çalışma yapıldığını sözlerine ekledi.
Haber Yorumları ( 0 Adet)
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?