HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mart 2024 Salı Saat: 14:08

29 GÜN BOYUNCA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER OLACAK

Gönüller sultanı Ramazan ayının bereketinden nasiplenmek için ilk oruç Fatsa Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde kurulan iftar sofrasında birlik, beraberlik ve sevgi içinde açıldı
29 GÜN BOYUNCA ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER OLACAK

İLK İFTAR SOFRASI KURULDU
Ramazan ayı boyunca, düzenlenecek iftar sofralarının ilki, ilçedeki vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşti. İlk iftar yemeğine Ak Parti Ordu Milletvekili İbrahim Ufuk Kaynak, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar ve Ak Parti İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek katılım sağladı.
Ramazan ayının birinci günü 11 Mart Pazartesi akşamı iftar öncesi Kuran-ı Kerim tilaveti ile vatandaşlar hep birlikte oruçlarını açtı. Bundan sonra da her akşam iftar sonrası, haftanın 5 günü çocuk etkinlikleri, 1 gün söyleşi programı, 1000 kişilik iftar programı, ikramlar, hediyeler ve sürprizler Fatsalıları bekliyor. Ayrıca 16 Mart cumartesi günü Alişan Kapaklıkaya ve 23 Mart cumartesi günü de Doç. Dr. Saniye Benlik Kangal sahne alacak.”
“RAMAZAN AYININ RUHUNA UYGUN ETKİNLİKLER GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”
Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde, ‘Ramazan paylaşmaktır’ ve siz değerli hemşehrilerimizle bu güzel sofrayı paylaşacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz diyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da kurtuluş vesilesi olan bir Ramazan ayına daha kavuşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayının manevi iklimini her yıl olduğu gibi bu yılda etkinlikler ile yaşatalım istedik. Ramazan ayının ruhuna uygun etkinliklerimizle birbirinden kıymetli konuklarımıza, Ramazan ayına özel kültürel etkinlikler düzenledik. Mübarek Ramazan ayının memleketimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur, barış ve refah getirmesini diliyorum” dedi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 29, GÜN, BOYUNCA, ÇEŞİTLİ, ETKİNLİKLER, OLACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler