HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mart 2024 Salı Saat: 13:44

Başkan Tavlı; “Gönül Soframızda Hemşehrilerimizle Buluştuk”

Ramazan ayında Ünye’de kurulan gönül sofrasında yüzlerce vatandaş istifade etti.
Başkan Tavlı; “Gönül Soframızda Hemşehrilerimizle Buluştuk”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ilk iftarını vatandaşlarla birlikte gönül sofrasında açtı.

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Her Ramazan olduğu gibi bu yıl da hemşehrilerimizle Gönül Soframızda bir araya geldik. Rabbim nice iftarlarda oruçlarımızı açmayı nasip eylesin” dedi.

 

Ünye Belediye iftar sofrasını Adnan Menderes MTAL Lisesi Salonu’na kurdu. Ünye Belediyesi Aşevi’nde hazırlanan günlük sıcak yemekler iftar öncesi Gönül Sofrasında yerini alırken Ramazan ayının ilk iftarına yüzlerce vatandaş katıldı.

 

Ünye Müftülüğü tarafından görevlendirilen din görevlileri iftar öncesi Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okudu. Yapılan duanın ardından iftar saatiyle birlikte ezan okunurken vatandaşlar oruçlarını açtı.

 

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı gönül sofrasında vatandaşlarla birlikte iftarını açarken, Ünye Müftüsü Hüseyin Okuş dua yaptı.

 

Ramazan boyunca iftar sofrasının hizmet vereceğini belirten Başkan Tavlı; “Bir Ramazan ayına daha ulaşmanın sevinci ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hemşehrilerimiz ile birlikte kurduğumuz gönül soframızda buluştuk. Ünye Belediyesi bünyesinde kurduğumuz aşevimizden her gün değişik menülerden oluşan iftar yemeğimiz gönül soframıza geliyor. Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlarımızın yoğun ilgisi ile karşılaştık. İftar saatinde işten çıkan ancak evine yetişemeyen vatandaşlarımız da gönül soframıza konuk oldu. Ramazan ayında ayrıca yardıma muhtaç ve engelli vatandaşlarımızın evlerine de sıcak yemek hizmetimiz devam ediyor. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı ve niyetlerimizi kabul etsin. Hayırlı Ramazanlar diliyorum” dedi.

 

HABER MERKEZİ

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler