HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mart 2024 Salı Saat: 12:34

O İLÇE'YE BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI YAPILACAK

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar 31 Mart Yerel Seçimlerini kazandıktan sonra yeni dönemde şehrin batı yakasından doğu yakasına bisiklet ve yürüyüş yolları yapacaklarını söyledi.
O İLÇE'YE BİSİKLET VE YÜRÜYÜŞ YOLLARI YAPILACAK

Fatsa'nın son yıllarda çok büyüdüğünü ve çok büyük bir gelişim gösterdiğini belirten Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Fatsa hızla göç alan şehirlerimizden bir tanesi. O yüzden şehrimizde yürüyüş yolları ve bisiklet yolları eksikliğini çok iyi biliyoruz. İnşallah yeni dönemde şehrimizin hem batı yakasından hem de doğu yakasından Bolaman mahallemizden Fatsa şehir merkezine gelecek yine Dolunay mahallemizden Fatsa merkeze gelecek yürüyüş ve bisiklet yollarını Büyükşehir Belediyemiz öncülüğünde planlayarak Fatsalı hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız." dedi.
Fatsa'nın daha da gelişimi ve halkın refahı için önemli adımlar atmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Kibar, "Özellikle yaya ve bisiklet yolları şehir planlamasında kritik bir rol oynuyor. Yeni dönemde, Büyükşehir Belediyemizin liderliğinde planlanacak olan bu yollar batıdan doğuya uzanacak. Hemşehrilerimizin sağlıklı ve aktif bir yaşam sürmelerine olanak sağlamak amacıyla da bu projeyi önemsiyoruz. Ayrıca, şehrimizi daha güvenli ve erişilebilir kılacak bu yollar, Fatsa'nın sosyal ve kültürel yaşamına olumlu katkılar sağlayacak," dedi.
Başkan Kibar ayrıca projenin hayata geçirilmesiyle birlikte Fatsa'nın çeşitli mahallelerini birbirine bağlayan modern, çevre dostu ve kullanışlı bisiklet ve yürüyüş yollarının şehir sakinlerinin hizmetine sunulacağını söyledi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : O, İLÇE'YE, BİSİKLET, VE, YÜRÜYÜŞ, YOLLARI, YAPILACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler